Τραγικές συνθήκες… Πνευμονολογική Κλινική με… ανεμιστήρες!

Τραγικές συνθήκες… Πνευμονολογική Κλινική με… ανεμιστήρες!




Εικόνες που παραπέμπουν σε τριτοκοσμική χώρα.. Εικόνες που αν κανείς δεν της δει από κοντά και δεν της ζήσει, θα δυσκολευτεί να πιστέψει ότι είναι αληθινές…

Πνευμονολογική Κλινική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.. Σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, στο καμάρι της Βορειοδυτικής Ελλάδας!

Κλιματισμός ανύπαρκτος..

Συνθήκες αφόρητου καύσωνα..

Ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας ψήνονται στην κυριολεξία.. Ανεμιστήρες από το εμπόριο τοποθετημένοι στο δάπεδο για να σώσουν την κατάσταση που δεν σώζεται..

Συνοδοί ασθενών που ζουν το δικό τους μαρτύριο..

Γιατροί και νοσηλευτές που στην κυριολεξία λιώνουν αφού κλιματισμός δεν υπάρχει ούτε στον δικό τους χώρο..

Πνευμονολογική Κλινική Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο 2024…



Με το ΕΣΠΑ να τρέχει, τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης να ρέουν άφθονα προς πάσα κατεύθυνση..

Το σύστημα του νοσοκομείου δεν σηκώνει κλιματισμό.. Είναι κάτι γνωστό εδώ και χρόνια.. Πρόκειται για ένα νοσοκομείο που κατασκευάστηκε την δεκαετία του 1980 και έκτοτε δεν έχει υποστεί καμία γενναία ανακαίνιση..

Δεν μπορεί όμως σήμερα να παραμένει στην ίδια κατάσταση και χωρίς κλιματισμό όχι μόνο στην Πνευμονολογική αλλά στις περισσότερες κλινικές του..

Το σύστημα μπορεί να μην σηκώνει την λειτουργία, αλλά τα συστήματα είναι για να διορθώνονται, να αλλάζουν, να εκσυγχρονίζονται και να προσαρμόζονται στις ανάγκες των εποχών.

«Πληρώνουμε για χρόνια πανάκριβα για την υγεία.. Για την μία φορά που θα χρειαστεί να πάμε στο νοσοκομείο.. Δεν είναι συνθήκες αυτές. Είναι τραγικό να συμβαίνει και ως πολίτες να το ανεχόμαστε» σχολίασε χαρακτηριστικά στο Epiruspost συνοδός ασθενή που νοσηλεύεται στην Κλινική.

Είναι τραγικό να συμβαίνει..

Την στιγμή που εντάσσονται έργα ενεργειακής αναβάθμισης για δημόσια κτίρια το ένα μετά το άλλο..

Πηγή epiruspost.gr
Τραγικές συνθήκες… Πνευμονολογική Κλινική με… ανεμιστήρες! Τραγικές συνθήκες… Πνευμονολογική Κλινική με… ανεμιστήρες! Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.