Ένα αυτόφωρο και δύο βαρύτατα πρόστιμα από την Πυροσβεστική

Ένα αυτόφωρο και δύο βαρύτατα πρόστιμα από την Πυροσβεστική




Σε μία σύλληψη και δύο υψηλά χρηματικά πρόστιμα προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πρόκληση πυρκαγιών. Η σύλληψη έγινε στην Πρέβεζα με αφορμή φωτιά που ξέσπασε και πάλι στην Βιομηχανική Περιοχή ενώ τα πρόστιμα επιβλήθηκαν τόσο για την περίπτωση αυτή όσο και για μία δεύτερη που αφορά σε πρόκληση πυρκαγιάς στη Σίδερη Θεσπρωτίας.

Συγκεκριμένα:
-Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πρέβεζας, συνελήφθη ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε απορρίμματα, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.187,5€.

-Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.750€, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ηγουμενίτσας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε εκτέλεση θερμών εργασιών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Σίδερη, του Δήμου Φιλιατών, στην Θεσπρωτία.


Πηγή epiruspost.gr
Ένα αυτόφωρο και δύο βαρύτατα πρόστιμα από την Πυροσβεστική Ένα αυτόφωρο και δύο βαρύτατα πρόστιμα από την Πυροσβεστική Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.