Καθάρισαν εθελοντικά την ακτή στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας

Καθάρισαν εθελοντικά την ακτή στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας


Τη Δευτέρα 2-7-2024, μέλη του Επαγγελματικού Αλιευτικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας με τις οικογένειές τους σε συνεργασία με την ΕΝΑΛΕΙΑ, με σύνθημα τους το "ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ" , πραγματοποίησαν καθαρισμό της ακτής στο ύψος του ποδηλατόδρομου .

Παράλληλα τοποθέτησαν δύο ξυλινους κάδους με ειδική σήμανση όπου θα ρίπτονται τα πλαστικά σκουπίδια.Τα θαλάσσια και παράκτια απορρίμματα θα συλλέγονται από τα μέλη του Συλλόγου, θα συγκεντρώνονται σε ειδικό κοντέινερ που έχει τοποθετήσει η ΕΝΑΛΕΙΑ και θα αποστέλλονται για ανακύκλωση.

Την δράση αυτή αγκάλιασε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ "ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ". Έτσι την Πέμπτη 25-7-2024 το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ "ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ" σε συνεργασία με μέλη του Επαγγελματικού Αλιευτικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας ,των οικογενειών τους και της ΕΝΑΛΕΙΑ προχώρησαν σε καθαρισμό ακτών και τοποθέτηση ενός ακόμη ξύλινου κάδου που αυτή τη φορά έφτιαξαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ . 

Μέσω αυτών των δράσεων μέσα σε λίγους μήνες εχουν συγκεντρωθεί και αποσταλλεί ήδη δύο κοντέινερ θαλάσσιων και παράκτιων απορριμμάτων.
Καθάρισαν εθελοντικά την ακτή στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας Καθάρισαν εθελοντικά την ακτή στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.