Χρυσοχοΐδης: 8 εκατομμύρια και άμεση έναρξη εργασιών για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο στη Θεσπρωτία

Χρυσοχοΐδης: 8 εκατομμύρια και άμεση έναρξη εργασιών για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο στη Θεσπρωτία



Μετά κόπων και βασάνων είχε κατασκευαστεί χωρίς να καταφέρει να αποπερατωθεί το κτίριο των φοιτητικών εστιών στην Ηγουμενίτσα. Το Πανεπιστήμιο αποχαιρέτησε την Θεσπρωτία και το συγκεκριμένο κτίριο που επρόκειτο να φιλοξενήσει φοιτητές, τελικά θα αποτελέσει το νέο Αστυνομικό Μέγαρο της περιοχής.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις και ανακοίνωσε χρηματοδότηση με οκτώ εκατομμύρια ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

Όπως είπε ο Υπουργός, το έργο έχει εξασφαλισμένους πόρους μέσω Ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων του Υπουργείου και σύντομα επίκειται η δημοπράτηση και η ολοκλήρωση του.



Εκεί θα μεταφερθούν όλες οι Υπηρεσίες της Αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας αλλά και της Ηγουμενίτσας, ώστε, όπως ανέφερε ο Υπουργός, να ενισχυθεί η ασφάλεια αλλά και να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των αστυνομικών.

Ο Υπουργός θυμήθηκε την επίσκεψή του στο Μαυρομάτι και την Σαγιάδα πριν από αρκετά χρόνια, όταν εγκαταστάθηκαν τα συνοριακά τμήματα και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στη μεθόριο με μείωση του διασυνοριακού εγκλήματος.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην αύξηση της κίνησης από τον Μεθοριακό Σταθμό του Μαυροματίου, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό για όλη την περιοχή.

Πηγή epiruspost.gr
Χρυσοχοΐδης: 8 εκατομμύρια και άμεση έναρξη εργασιών για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο στη Θεσπρωτία Χρυσοχοΐδης: 8 εκατομμύρια και άμεση έναρξη εργασιών για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.