Σε 6 ακόμη υποθέσεις ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, που είχε συλληφθεί για απάτες

Σε 6 ακόμη υποθέσεις ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, που είχε συλληφθεί για απάτες




Σε βάρος του είχε σχηματισθεί επιπλέον δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βία σε βάρος αστυνομικών, επικίνδυνη οδήγηση και κατοχή ναρκωτικών

Συνολικά εμπλέκεται σε 10 περιπτώσεις, από τις οποίες αποκόμισε παράνομο κέρδος ύψους 82.600 ευρώ

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ύστερα από τη σύλληψη ημεδαπού την 5-7-2024 (σχετικό το από 6-7-2024 Δελτίο Τύπου), ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνη οδήγηση και κατοχή ναρκωτικών, προέκυψαν νέα στοιχεία σχετικά με την εγκληματική του δράση.

Υπενθυμίζεται ότι ο ημεδαπός είχε συλληφθεί κατά τη διερεύνηση καταγγελίας για απάτη σε βάρος ημεδαπής, κατά την εξέλιξη της οποίας προέκυψε η εμπλοκή του σε ακόμη 3 υποθέσεις, αποσπώντας συνολικά 29.770 ευρώ.

Από την περαιτέρω έρευνα διακριβώθηκε ότι από έτους, ο κατηγορούμενος είχε διαπράξει ακόμη 6 απάτες, μετερχόμενος ποικίλα προσχήματα, όπως κυρίως αυτά της πώλησης και τοποθέτησης κλιματιστικών, πώλησης ακινήτου και διενέργειας εργασιών ανακαίνισης, από τις οποίες απέσπασε συνολικά 52.830 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος από τις 10 περιπτώσεις για τις οποίες κατηγορείται ανέρχεται στο ύψος των 82.600 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε την 6-7-2024 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων και ακολούθως παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.
Σε 6 ακόμη υποθέσεις ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, που είχε συλληφθεί για απάτες Σε 6 ακόμη υποθέσεις ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, που είχε συλληφθεί για απάτες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.