Πλακωτιώτικα 2024: Μια εβδομάδα πολιτιστικών εκδηλώσεων και διασκέδασης

Πλακωτιώτικα 2024: Μια εβδομάδα πολιτιστικών εκδηλώσεων και διασκέδασης


Από τις 10 έως τις 14 Αυγούστου, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πλακωτής του δήμου Σουλίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο των «Πλακωτιώτικων 2024».

Τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου, θα λάβει χώρα το «Αντάμωμα Απανταχού Πλακωτιωτών», μια βραδιά γεμάτη παραδοσιακή μουσική από τον Χρήστο Μαρτίνη.

Την Τρίτη, 13 Αυγούστου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν «Παλιά Παραδοσιακά Παιχνίδια» και να παρακολουθήσουν μια «Προβολή Παιδικής Ταινίας» στον χώρο του σχολείου.

Η εβδομάδα θα κορυφωθεί την Τετάρτη, 14 Αυγούστου, με το μεγάλο «Παραδοσιακό Πανηγύρι», όπου οι Μάκης Κωνσταντίνου και οι Αδελφοί Κόντη θα μας διασκεδάσουν με την μουσική τους.

Όλοι είστε προσκεκλημένοι να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις και να απολαύσετε μια εβδομάδα γεμάτη πολιτισμό και διασκέδαση.

Σας περιμένουμε όλους!
Πλακωτιώτικα 2024: Μια εβδομάδα πολιτιστικών εκδηλώσεων και διασκέδασης Πλακωτιώτικα 2024: Μια εβδομάδα πολιτιστικών εκδηλώσεων και διασκέδασης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.