Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 Δήμου Ηγουμενίτσας

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024  Δήμου Ηγουμενίτσας



Το Τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024», σας ενημερώνει ότι όπως όλες οι εκδηλώσεις της 5ης μουσικής εβδομάδας έτσι και η Δημοτική βραδιά» με τον Δόκιμο Χαραλάμπους στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας στις 21:00μ.μ., έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Επίσης η εκδήλωση ART FESTIVAL την Παρασκευή 23 Αυγούστου και ώρα 19:00μ.μ. διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οικισμού Εθνικής Αντίστασης σε συνεργασία με τον Δήμο Ηγουμενίτσας. Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας επισημαίνει τα τυπογραφικά λάθη του φυλλαδίου για την σωστή ενημέρωση των πολιτών.

Άλλη μια έκτακτη εκδήλωση εκτός φυλλαδίου που εντάσσεται στο φετινό μας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024» με Λαϊκή βραδιά, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τίτάνη και θα γίνει την Κυριακή 20 Ιουλίου στον εξωτερικό χώρο του ιδρύματος Σάρρα στις 21:30μμ. με ελεύθερη είσοδο.
Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 Δήμου Ηγουμενίτσας Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024  Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.