Από το 2008 κι ακόμη να τελειώσει το υπαίθριο θέατρο στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)

Από το 2008 κι ακόμη να τελειώσει το υπαίθριο θέατρο στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)


Το υπαίθριο θέατρο στην περιοχή Τσιπουρίκι της Ηγουμενίτσας παραμένει ημιτελές, με έλλειψη χρηματοδότησης ύψους 50 χιλιάδων ευρώ να εμποδίζει την ολοκλήρωσή του. Το έργο αυτό, που ξεκίνησε πριν από περίπου δεκαπέντε χρόνια, εξακολουθεί να μην έχει παραδοθεί προς χρήση.

Η ένταξη του θεάτρου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έγινε το 2008, με αρχικό προϋπολογισμό 1.631.490 ευρώ. Μετά από έκπτωση, η κατασκευή ανατέθηκε σε εργολάβο για το ποσό των 1.082.429 ευρώ.

Η πολυετής καθυστέρηση οφείλεται σε διάφορους λόγους, με αποτέλεσμα ο Δήμος Ηγουμενίτσας να αναγκάζεται σε συνεχείς παρατάσεις και πρόσθετες συμβάσεις, η τελευταία από τις οποίες υπογράφηκε στο τέλος του προηγούμενου έτους.

Ωστόσο, η Περιφέρεια Ηπείρου δεν έχει καλύψει το οικονομικό μέρος της συμπληρωματικής σύμβασης.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νταής στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το έργο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς το επιπλέον ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα γίνει προσπάθεια κατά την αναμόρφωση του προϋπολογισμού τον Σεπτέμβριο να βρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα και να διατεθούν για την ολοκλήρωση των εργασιών.


Από το 2008 κι ακόμη να τελειώσει το υπαίθριο θέατρο στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Από το 2008 κι ακόμη να τελειώσει το υπαίθριο θέατρο στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.