Εντοπισμός 2.000 Δενδρυλλίων Ινδικής Κάνναβης στην περιοχή του Παλαμπά Φιλιατών Θεσπρωτίας

Εντοπισμός 2.000 Δενδρυλλίων Ινδικής Κάνναβης στην περιοχή του Παλαμπά  Φιλιατών Θεσπρωτίας



Περίπου 2.000 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης εντόπισε η αστυνομία στην περιοχή του Παλαμπά Φιλιατών Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Β' Συνοριοφυλακής Φιλιατών, οι οποίοι εντόπισαν τις καλλιέργειες και θέσαν την περιοχή υπό διακριτική παρακολούθηση.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν περίπου 1.400 δενδρύλλια ύψους έως 1 μέτρο και 600 που είχαν ήδη εκριζωθεί και προορίζονταν για επεξεργασία. Η παρακολούθηση της περιοχής έγινε από αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηγουμενίτσας, χωρίς όμως να εμφανιστούν οι καλλιεργητές.

Η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις με φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό.

Ενημερώνουμε ότι η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων για την καλλιέργεια των ναρκωτικών φυτών.
Εντοπισμός 2.000 Δενδρυλλίων Ινδικής Κάνναβης στην περιοχή του Παλαμπά Φιλιατών Θεσπρωτίας Εντοπισμός 2.000 Δενδρυλλίων Ινδικής Κάνναβης στην περιοχή του Παλαμπά  Φιλιατών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 09, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.