1η Κοινή Εκδήλωση Τοπικών Κοινοτήτων Μουργκάνας (Αμπελώνας, Βαβούρι, Λιας, Τσαμαντάς)

1η Κοινή Εκδήλωση Τοπικών Κοινοτήτων Μουργκάνας (Αμπελώνας, Βαβούρι, Λιας, Τσαμαντάς)


-"ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ"-
Οι κοινότητες Αμπελώνα (Πόβλα), Βαβούρι, Λιά και Τσαμαντά σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη κέφι, χαρά και αλληλεγγύη! 
Στην εκδήλωση αυτή, οι κοινότητες μας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προάγουν την αλληλοϋποστήριξη και τη συνεργασία. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν δεσμό που θα μας στηρίξει και θα μας ενδυναμώσει όλους, προωθώντας την έννοια της κοινότητας και της βοήθειας μεταξύ μας.
Την εκδήλωση θα αναλάβει "Το Στέκι της Μουργκάνας" με σουβλάκια που θα σας μαγέψουν, αναψυκτικά για να δροσίσουν τη διάθεση, μπύρες που θα ρέουν άφθονες και ποτά που θα απογειώσουν το κέφι! 
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τις αξίες μας, να γνωριστούμε καλύτερα και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με γεύσεις, μουσική και διασκέδαση. Η παρουσία σας θα είναι η μεγαλύτερη χαρά μας και θα συμβάλει στην ενδυνάμωση των δεσμών μας.
Σας περιμένουμε όλους με ανυπομονησία για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη χαμόγελα και αγάπη!
1η Κοινή Εκδήλωση Τοπικών Κοινοτήτων Μουργκάνας (Αμπελώνας, Βαβούρι, Λιας, Τσαμαντάς) 1η Κοινή Εκδήλωση Τοπικών Κοινοτήτων Μουργκάνας (Αμπελώνας, Βαβούρι, Λιας, Τσαμαντάς) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.