Φεστιβάλ Καντίνας στην Ηγουμενίτσα από την Παρασκευή 19 Ιουλίου έως την Κυριακή 21 Ιουλίου

Φεστιβάλ Καντίνας στην  Ηγουμενίτσα από την Παρασκευή 19 Ιουλίου έως την Κυριακή 21 Ιουλίου


Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση στη Φλώρινα, το Φεστιβάλ Καντίνας ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα, προσκαλώντας όλους να γευτούν μοναδικές γεύσεις και να διασκεδάσουν σε ένα τριήμερο γεμάτο μουσική και διασκέδαση! Από την Παρασκευή 19 Ιουλίου έως την Κυριακή 21 Ιουλίου, από τις 18:30, η παραλιακή ζώνη της Ηγουμενίτσας θα μετατραπεί σε έναν γαστρονομικό παράδεισο.

Το Φεστιβάλ Καντίνας Ηγουμενίτσας 2024 υπόσχεται να προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία με γεύσεις από όλο τον κόσμο. Οι καντίνες που θα συμμετέχουν θα προσφέρουν λαχταριστά hot dog, αυθεντικά noodles, τραγανά churros, δροσιστικό bubble tea και εκλεκτά ρωσικά εδέσματα, ικανοποιώντας κάθε γούστο και προτίμηση.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ θα κοστίζει μόλις 3 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 10 ετών και τα ΑμεΑ θα έχουν δωρεάν είσοδο. Επιπλέον, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την πανελλήνια κοινωνική δράση “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ”, στηρίζοντας έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό.

Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε τις καλύτερες καντίνες, να χορέψετε και να διασκεδάσετε σε ένα αξέχαστο τριήμερο!
Φεστιβάλ Καντίνας στην Ηγουμενίτσα από την Παρασκευή 19 Ιουλίου έως την Κυριακή 21 Ιουλίου Φεστιβάλ Καντίνας στην  Ηγουμενίτσα από την Παρασκευή 19 Ιουλίου έως την Κυριακή 21 Ιουλίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.