Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 Μουσικοθεατρική παράσταση " Η Ίτσα του Σάσμα" ή Ο Ανάποδος Χορός

Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 Μουσικοθεατρική παράσταση
" Η Ίτσα του Σάσμα" ή Ο Ανάποδος Χορός



Στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2024» που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και φέτος έχει ως θεματικό άξονα την έννοια της "σύγκρουσης", η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας θα φιλοξενήσει στις 19 και 20 Ιουλίου 2024 στο αρχαίο θέατρο Γιτάνων τη μουσικοθεατρική παράσταση «Η Ίτσα του Σάσμα ή Ο ανάποδος χορός».

Ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μάρκελλος εμπνέεται από έναν λαϊκό θρύλο της Ηπείρου, καταγεγραμμένο στο πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο του καθηγητή κοινωνικής ανθρωπολογίας Βασίλη Νιτσιάκου "Και το σώμα θυμάται", για να συνθέσει ένα δημοτικοφανές κείμενο στα πρότυπα των Παραλογών, σε έμμετρο στίχο και ηπειρώτικο γλωσσικό ιδίωμα.

Ώρα έναρξης: 19:30

Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού - καταβάλλεται το αντίτιμο του εισιτηρίου εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο Γιτάνων: 3 ευρώ (κανονικό) - 2 ευρώ (μειωμένο).

Η προκράτηση θέσης είναι υποχρεωτική.

Πληροφορίες & προκρατήσεις: www.allofgreeceoneculture.gr


Η πλατφόρμα για κρατήσεις θα είναι διαθέσιμη από 8/7/2024

Για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού, συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 Μουσικοθεατρική παράσταση " Η Ίτσα του Σάσμα" ή Ο Ανάποδος Χορός Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 Μουσικοθεατρική παράσταση " Η Ίτσα του Σάσμα" ή Ο Ανάποδος Χορός Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 09, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.