16χρονος βρέθηκε λιπόθυμος στον δρόμο μετά από άγριο ξυλοδαρμό

16χρονος βρέθηκε λιπόθυμος στον δρόμο μετά από άγριο ξυλοδαρμό




Ένα νέο περιστατικό βίας και παραβατικότητας μεταξύ ανηλίκων βλέπει το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή 26/07 καθώς ένας 16χρονος έφηβος ξυλοκοπήθηκε άγρια στη μέση του δρόμου την ώρα που επέστρεφε σπίτι του στην Πρέβεζα.

Η άγρια επίθεση σημειώθηκε την ώρα που ο ανήλικος επέστρεφε στο σπίτι του όταν, χωρίς να το αντιληφθεί, δέχτηκε επίθεση από ομάδα που τον χτύπησε με μανία στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος λιπόθυμος. Ο πρώτος άνθρωπος που τον αντίκρισε ήταν ο αδελφός του ο οποίος κάλεσε αμέσως σε βοήθεια.

«Τον βλέπω με μώλωπες, πρησμένο μάτι, εμφανώς χτυπημένο από ξυλοδαρμό και του λέω ποιος σε έδειρε;», ανέφερε ο αδερφός του μιλώντας Alpha, με τον ίδιο να απαντά πως δεν γνωρίζει. «Θυμάται ότι ξύπνησε και ήταν πεσμένος κάπου κάτω, σηκώθηκε, τινάχθηκε από κάτι κλαδιά, σηκώθηκε και περπάτησε στο σπίτι», ανέφερε η μητέρα του 16χρονου.

Όταν το παιδί συνήλθε, διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής. «Είχε βραχιόλια και δαχτυλίδια μικρή αξίας, ένα λευκό καπέλο, το κινητό του. Το συμβάν έχει κάνει εντύπωση και στην Αστυνομία. Έχει κινητοποιηθεί» προσέθεσε ο αδελφός του.

«Δε γνωρίζω αν είναι ανήλικοι, ενήλικοι αυτοί που το έκαναν. Δεν το γνωρίζω. Αν είναι συμμορία, αν είναι ομάδα παιδιών, αν είναι ένας ή δυο. Μπορεί να περπατούσαν κοντά του και πρέπει να αιφνιδιάστηκε προφανώς γιατί δεν προηγήθηκε κάποιος καβγάς» συμπλήρωσε η μητέρα του.

Ο 16χρονος προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ με την Αστυνομία να έχει ανοίξει έρευνα ενώ εξετάζει λεπτομερώς στοιχεία που μπορεί να προκύψουν μέσα από κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στην περιοχή. Πάντως, εντύπωση προκαλεί η αγριότητα της επίθεσης χωρίς ο ανήλικος να μπορέσει να αμυνθεί καθώς ο σκοπός φαίνεται πως ήταν η κλοπή των προσωπικών του αντικειμένων που έφερε μαζί του.
16χρονος βρέθηκε λιπόθυμος στον δρόμο μετά από άγριο ξυλοδαρμό 16χρονος βρέθηκε λιπόθυμος στον δρόμο μετά από άγριο ξυλοδαρμό Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 26, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.