Πολλά μετάλλια και επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 από τον “ΠΡΩΤΕΑ” Ηγουμενίτσας

Πολλά μετάλλια και επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 από τον “ΠΡΩΤΕΑ” Ηγουμενίτσας




Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ 16 που έγινε με απόλυτη επιτυχία στην Ελευθερούπολη της Καβάλας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για τον σύλλογο μας Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος.

Πολλά μετάλλια, πολλές επιτυχίες και συνολική βαθμολογία 111 βαθμούς την υψηλότερη που είχε ο σύλλογος μας σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα όλα τα χρόνια .

Συγκεκριμένα
– Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 Κοριτσιών με τις ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΙΚΗ , ΓΟΓΟΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ , ΓΩΓΟΥ ΕΛΕΝΗ , ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ με την εκπληκτική επίδοση 39.50 .
– Χρυσό μετάλλιο για την ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΥΡΣΙΝΗ στα 1000 μέτρα με επίδοση 3.00.82 αποτελεί την καλύτερη επίδοση και στους δύο ομίλους .
– Ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 Αγοριών με τους ΦΟΥΣΕΚΗ ΣΤΑΥΡΟ, ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΟΛΟΜΠΕΡΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΓΟΓΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με επίδοση 36.45 .
– Ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200 ΜΙΚΤΗ αποτελούμενη από ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΩΡΓΙΟΣ, ΓΟΓΟΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΥΡΣΙΝΗ, ΚΟΛΟΜΠΕΡΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με επίδοση 1.41..44
– Ασημένιο μετάλλιο από την ΣΟΥΡΛΑ ΡΑΦΑΕΛΛΑ στα 1000 μέτρα με επίδοση 3.04.15 που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ .
– Την πέμπτη θέση κατέλαβε η ΕΛΕΝΗ ΓΩΓΟΥ στα 300 μέτρα με επίδοση 42.72
– Την πέμπτη θέση κατέλαβε στο άλμα εις μήκος η ΑΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με επίδοση 5.30
– Την πέμπτη θέση κατέλαβε στα 1000 μέτρα ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ με επίδοση 2.50 .09
– Πολύ καλές εμφανίσεις από όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας που συμμετείχαν στην αποστολή .

Δυστυχώς στην προθέρμανση στα 300 μέτρα εμπόδια ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ τραυματίστηκε στο δεξί χέρι με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί .Αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο , αλλά παρόλα αυτά παρακολουθούσε τον αγώνα από το διαδίκτυο και αμέσως μετά ήρθε στο γήπεδο με το χέρι στο γύψο .

Αυτό μόνο τον κατατάσσει στον μεγαλύτερο νικητή των αγώνων και αποδεικνύει γιατί ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος είναι μια οικογένεια και ΟΜΑΔΑ .

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, στους προπονητές για την μεγάλη επιτυχία .

Υ.Γ: Συγχαρητήρια στο Δήμο Παγγαίου για την άψογη διοργάνωση , σε ένα γήπεδο εκπληκτικό ,αποδεικνύοντας ότι η αγάπη , το μεράκι και η θέληση υπερκαλύπτει πάρα πολλά πράγματα και καταστάσεις . Η Ελευθερούπολη έχει καταλάβει δικαίως μια υψηλή θέση στα δρώμενα του Στίβου 

Πολλά μετάλλια και επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 από τον “ΠΡΩΤΕΑ” Ηγουμενίτσας Πολλά μετάλλια και επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 από τον “ΠΡΩΤΕΑ” Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.