Ushala και Move the Sun live στο Θεατράκι Σκάλας με το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος

Ushala και Move the Sun live στο Θεατράκι Σκάλας με το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, δύο από τα πιο ανερχόμενα συγκροτήματα της progressive rock/metal σκηνής, οι Ushala και οι Move the Sun, θα δώσουν μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024, στο Θεατράκι Σκάλας από τις 21:00 έως τις 23:00.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό. Η εκδήλωση αυτή στοχεύει να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις συνέπειες της χρήσης ναρκωτικών και των εξαρτήσεων ευρύτερα και να υποστηρίξει τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, ενός οργανισμού που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες απεξάρτησης, πρόληψης και κοινωνικής επανένταξης.

Μέσω της δύναμης της μουσικής και του μηνύματος των συγκροτημάτων, οι διοργανωτές ελπίζουν να εμπνεύσουν τους νέους και τις νέες να ακολουθήσουν έναν υγιή και δημιουργικό τρόπο ζωής.

Ushala και Move the Sun live στο Θεατράκι Σκάλας με το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος Ushala και Move the Sun live στο Θεατράκι Σκάλας με το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.