Καλωσορίσατε στο Tsanis Estate

Καλωσορίσατε στο Tsanis Estate


Το Tsanis Estate είναι η ιδανική επιλογή για τη διαμονή σας στη Θεσπρωτία , προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει άνεση, πολυτέλεια και φυσική ομορφιά. 
Με θέα στο μαγευτικό βουνό και εύκολη πρόσβαση στις τοπικές φυσικές ομορφιές, το κατάλυμα μας είναι το απόλυτο καταφύγιο για χαλάρωση και αναζωογόνηση.


Υπέροχες Εγκαταστάσεις
Στο Tsanis Estate μπορείτε να απολαύσετε την εποχική εξωτερική πισίνα μας, να χαλαρώσετε στον καταπράσινο κήπο ή να περάσετε ευχάριστες στιγμές στον κοινόχρηστο χώρο lounge, τη βεράντα ή το μπαρ μας. Παρέχουμε δωρεάν WiFi και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για την εξυπηρέτησή σας.


Ανέσεις Δωματίων
Τα δωμάτιά μας είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με τραπεζαρία, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους, δωρεάν προϊόντα μπάνιου και στεγνωτήρα μαλλιών. Επιπλέον, κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει ψυγείο, καφετιέρα και ηλεκτρικό βραστήρα.


Επιπλέον Παροχές
Για τους μικρούς μας φίλους, διαθέτουμε παιδική χαρά, ενώ μπορείτε να απολαύσετε μπάρμπεκιου στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι παροχές μας θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.


Τοποθεσία και Πρόσβαση
Το Tsanis Estate βρίσκεται στο Ελευθέρι Θεσπρωτίας μόλις 5,9 χλμ από τον Υδροβιότοπο Καλοδικίου, ενώ το Νεκρομαντείο του Αχέροντα απέχει 16 χλμ. 
Επιπλέον, το Tsanis Estate βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα μαγευτικά Σύβοτα, την πανέμορφη Πάργα και τις φημισμένες πηγές του Αχέροντα. 
Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Ακτίου, σε απόσταση 63 χλμ από την επιχείρησή μας, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση για τους επισκέπτες μας.

Μεταφορές
Το Tsanis Estate προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς των πελατών από και προς το αεροδρόμιο, καθώς και σε τοπικούς προορισμούς, εξασφαλίζοντας άνεση και ευκολία στις μετακινήσεις σας.

Το Tsanis Estate για την ξεχωριστή εκδήλωση σας
Ο υπαίθριος χώρος μας με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το πράσινο, αποτελεί τον τέλειο καμβά για να δημιουργήσετε την μοναδική εκδήλωση σας!
Το ειδυλλιακό περιβάλλον με την απαράμιλλη θέα αιωνόβιων ελαιώνων, θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές για το γάμο, τη βάπτιση ή το party σας.
Με δυνατότητα φιλοξενίας 200 καλεσμένων, ο χώρος μας είναι έτοιμος να μεταμορφωθεί στο ιδανικό σκηνικό για μια εντυπωσιακή δεξίωση.


Ελάτε να απολαύσετε την απόλυτη χαλάρωση και πολυτέλεια στο Tsanis Estate, όπου η φιλοξενία μας θα κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη.





Καλωσορίσατε στο Tsanis Estate Καλωσορίσατε στο Tsanis Estate Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.