Mε εξαιρετική επιτυχία και με ποδηλάτες από Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Λάρισα και Τρίκαλα το 1ο MTB Open Παραμυθιάς

Mε εξαιρετική επιτυχία και με ποδηλάτες από Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Λάρισα και Τρίκαλα το 1ο MTB Open Παραμυθιάς




Mε εξαιρετική επιτυχία και με 45 αθλητές απο Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Λάρισα και Τρίκαλα. πραγματοποιηθηκε το πρωί της Κυριακής το 1ο Fun MTB Open Παραμυθιάς.

Τα 22 χιλιόμετρα της διαδρομής, ανέδειξαν και το φυσικό κάλος της περιοχής, με την εκκίνηση να δίνεται απο το Ελευθεροχώρι και μέσω του περιαστικού δάσους της πόλης, κατευθυνθήκαν στην αρχαία Ελέα και απο εκει στον τερματισμό στο Δημαρχείο.

Συνολικά υπήρξαν 6 κατηγορίες με τους 3 πρώτους απο κάθε κατηγορία να βραβεύεται, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες, δόθηκαν αναμνηστικό μπλουζάκι και μετάλλιο συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τον εντυπωσιασμό τους τόσο απο το οργανωτικό της διοργάνωσης τοσο και από την διαδρομή, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για το χρόνου.

Σε δηλώσεις στου στην paramythia-online.gr, o Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρος Κοντός, έκανε λόγο για μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που φιλοδοξεί να γινει θεσμός, ευχαρίστησε ολους τους συμμετέχοντες, το Αστυνομικό Τμήμα και το ΕΚΑΒ Παραμυθιάς καθώς και τους εθελοντές, ενώ τόνισε την διαφήμιση που γίνεται στην Παραμυθιά απο παρόμοιες εκδηλώσεις, σημειώνοντας πως σε αυτην την κατεύθυνση θα ακολουθήσουν και οι επόμενες εκδηλώσεις της Δημοτικής Αρχής, με σημείο αναφοράς το Festival Παραμυθιάς που έρχεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.











Mε εξαιρετική επιτυχία και με ποδηλάτες από Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Λάρισα και Τρίκαλα το 1ο MTB Open Παραμυθιάς Mε εξαιρετική επιτυχία και με ποδηλάτες από Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Λάρισα και Τρίκαλα το 1ο MTB Open Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.