Με επιτυχία το LOUX GNC 3on3 basket στην Ηγουμενίτσα

Με επιτυχία το LOUX GNC 3on3 basket στην Ηγουμενίτσα


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε από τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας το LOUX GNC 3on3, ένα συναρπαστικό διήμερο που θα μείνει αξέχαστο στους λάτρεις του αθλήματος. Το σαββατοκύριακο αυτό ήταν μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού, όπου η συμμετοχή αθλητών κάθε ηλικίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας τη σημασία τέτοιων διοργανώσεων που ενώνουν τους ανθρώπους υπό το πνεύμα του αθλητισμού.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, τον Δήμο Ηγουμενίτσας και το GNC 3on3, τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και της ΕΟΚ. Το LOUX GNC 3on3 αποτέλεσε μια ακόμα απόδειξη του ότι "Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ".


Θερμές ευχαριστίες απευθύνθηκαν προς όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης γιορτής. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν προς τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Παναγιώτη Ντάη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Δημήτριο Δημάκο, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας κ. Αλέξανδρο Μητσέλο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειο Ντάσιο.

Επιπλέον, σημαντική ήταν η βοήθεια από το κατάστημα Vodafone Shop Ηγουμενίτσας και το ANGELIKA PALLAS HOTEL, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί η ευγνωμοσύνη προς τον κ. Μάκη Γιατρά και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική συνεργασία και την υλοποίηση του τουρνουά, που ανέβασε το επίπεδο της διοργάνωσης και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε συμμετέχοντες και θεατές.
Με επιτυχία το LOUX GNC 3on3 basket στην Ηγουμενίτσα Με επιτυχία το LOUX GNC 3on3 basket στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 04, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.