Αλβανικές αθλιότητες και στο Euro 2024!

Αλβανικές αθλιότητες και στο Euro 2024!




Οι Αλβανικές αθλιότητες βρήκαν θέση και στο ποδόσφαιρο… Και δεν είναι η πρώτη φορά όπου το εθνικιστικό παραλήρημα κυριαρχεί. Στις κερκίδες και στους οπαδούς.

Οπαδοί της Εθνικής Αλβανίας έχουν αφήσει την σφραγίδα τους εντός και εκτός γηπέδου στο Ντόρτμουντ.

Μία ομάδα από αυτούς εμφανίστηκαν να κουβαλούν περήφανα στους δρόμους του Ντόρτμουντ ένα πανό με τον χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας που περιλαμβάνει περιοχές και της Ελλάδας.

Τόσο η Κέρκυρα, όσο η Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα αλλά και τα Γρεβενά αποτελούν… μέρος του συγκεκριμένου χάρτη με κόκκινο χρώμα και τις ονομασίες τους στα αλβανικά.

Ένας από τους οπαδούς μάλιστα εμφανίστηκε και στην τηλεόραση της χώρας του, κάνοντας δηλώσεις σε δημοσιογράφο που βρέθηκε κοντά του και στη συνέχεια μπήκε στο «Signal Iduna Park» για το παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία.

Εντός του γηπέδου εκατοντάδες φίλαθλοι της Εθνικής Αλβανίας φορούσαν μπλουζάκια με τον ίδιο χάρτη.

Είναι γνωστό ότι αλυτρωτικές οργανώσεις και ακραίοι κύκλοι δρουν σε πολλές περιοχές της Αλβανίας και η προπαγάνδα, ειδικά μέσω των κοινωνικών δικτύων και συγκεκριμένων ιστοστελίδων είναι τεράστια.

Πηγή epiruspost.gr
Αλβανικές αθλιότητες και στο Euro 2024! Αλβανικές αθλιότητες και στο Euro 2024! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.