Υποβολή μήνυσης και έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας κατά του πρώην Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας

Υποβολή μήνυσης και έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας κατά του πρώην Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας


Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας, που πραγματοποιήθηκε εχτές Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, αποφασίστηκε η υποβολή μήνυσης και η έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας κατά του πρώην Γενικού Διευθυντή, Ιωάννη Γεωργόπουλου.
Σύμφωνα με την απόφαση με αριθμό 139/2024, ο πρώην Γενικός Διευθυντής δεν συμμορφώθηκε με την εξώδικη δήλωση που του επιδόθηκε και αρνήθηκε να παραδώσει τα αρχεία που αφορούν τα καθήκοντά του. Το γραφείο του παραμένει κλειδωμένο και δεν έχει παραδοθεί κατάσταση με τους φακέλους ή τα ηλεκτρονικά αρχεία, γεγονός που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και των έργων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε μέσω email λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα του θέματος, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο του ΔΣ, Γεώργιο Καλφόγλου, να προχωρήσει στην υποβολή μηνύσεως και στην έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας.

Διαβάστε ολόκληρη την εισήγηση του προέδρου της ΔΕΥΑΗ:

ΔΕΥΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
ΕΙΣΗΓΗΣΗ
Λόγω της άκρως κατεπείγοντος σας ενημερώνω με τον τρόπο αυτό τα εξής: Ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΗ Γεωργόπουλος Ιωάννης δεν συμμορφώθηκε με το περιεχόμενο της εξώδικης δήλωσης και υπέβαλε αίτημα για άδεια. Το γραφείο του αυτή τη στιγμή αυτή είναι κλειδωμένο με κλειδί που κατέχει ο ίδιος και δεν παραδόθηκε ούτε κατάσταση με τους φακέλους που κατέχει και αφορούν τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή που ασκούσε, ούτε το φυσικό, ούτε το ηλεκτρονικό αρχείο.
Η Υπηρεσία δεν μπορεί να εισέλθει στο χώρο όπου υπάρχουν οι φάκελοι και η υπηρεσία δεν γνωρίζει τι περιέχουν μέσα και δεν έχουν καταγράφει από τον ίδιο που τους διαχειρίζεται και τους κατέχει έως σήμερα . Προτείνω να εξουσιοδοτηθώ για την υποβολή μηνύσεως εναντίον του για υπεξαγωγή εγγράφων της υπηρεσίας και για παράβαση καθήκοντος και οποιοδήποτε άλλο ποινικό αδίκημα προκύπτει, διότι δεν συμμορφώθηκε ούτε με την απόφαση 128/2024 του ΔΣ της ΔΕΥΑΗ ούτε του εξώδικου, και έως τώρα δεν έχει παραδώσει ούτε κατάσταση ούτε αρχεία, με συνέπεια να δημιουργηθεί πρόβλημα στην εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας και τον έργων και να προκαλεί σημαντική ζημία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘ ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ

Υποβολή μήνυσης και έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας κατά του πρώην Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας Υποβολή μήνυσης και έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας κατά του πρώην Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.