Παραίτηση Καλφόγλου ζητάει ο Γιάννης Γόγολος, μετά από την αποκάλυψη για την παραποίηση της λίστας οφειλετών

Παραίτηση Καλφόγλου ζητάει ο Γιάννης Γόγολος, μετά από την αποκάλυψη για την παραποίηση της λίστας οφειλετών


Τοποθέτηση του Γόγολου Ιωάννη πρώην υποψηφίου Δημάρχου το 2019 και δημοτικού συμβούλου επί σειρά ετών στο Δήμο Ηγουμενίτσας για το θέμα του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Ηγουμενίτσας κ.Καλφόγλου.
-------------------‐----------------------------------------------------------------
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον πρώην Δήμαρχο κ.Λώλο μια σειρά πολιτικών ενεργειών του προέδρου της επιχείρησης κ.Καλφόγλου που είναι εκτός αρμοδιοτήτων του και βρίσκονται στην παράβαση καθήκοντος.
Η ενασχόληση με τα κοινά είναι μια προσφορά για το κοινό καλό των πολιτών και υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου.
Επίσης όποιοι ασχολούνται με τα κοινά κρίνονται, όχι προσωπικά αλλά πολιτικά.
Όπως βέβαια και η ορκωμοσία της κάθε νέας σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου που προκύπτει από την πλειοψηφία των πολιτών και σε κάποιο σημείο αναφέρεται :
 " Ορκίζομαι να υπηρετώ τα συμφέροντα του Δήμου ".
Όταν την προεκλογική περίοδο ο κ.Καλφόγλου είχες ως σύνθημα " να φύγει το σάπιο, το παλιό και να έρθετε εσείς το καθαρό και νέο " και θα συμφωνήσω για την αλλαγή που έπρεπε να έρθει και ήρθε, με τις πολιτικές πράξεις σου, όμως δεν έφερες το καθαρό αλλά μας γύρισες σε άλλες "σκοτεινές δεκαετίες" πίσω και σε κάποιες πολιτικές ενέργειες του συστήματος Μητσοτάκη του σήμερα.
Οι πολίτες σε επέλεξαν για την αλλαγή, για την εντιμότητα και την καθαρότητα αλλά εσύ σήμερα με τις λίστες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το site thespro.gr και τις ενέργειες που έπραξες δεν συνάδουν με τα παραπάνω.
Αλλά συνάδουν με : «Το Κράτος είμαι εγώ», όπως διακήρυττε με αλαζονεία ο βασιλιάς της Γαλλίας, Λουδοβίκος ΙΔ’.
Αυτές οι εποχές για εμάς τους νέους έχουν "παρέλθει ανεπιστρεπτί", αν θέλουμε να αλλάξει αυτός ο τόπος.
Στα τέσσερα χρόνια που βρεθήκαμε στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ίδια παράταξη και ως επικεφαλής της, έκανα πράξη την εντολή των πολιτών με συνέπεια να ασκώ τα καθήκοντά μου και δεν σου έδωσα τέτοια χαρακτηριστικά παρελθόντων ετών.
Με την πολιτική πράξη σου, σίγουρα όταν την έπραξες θα είχες και την ευθύνη της.
Στην πολιτική του σήμερα " αναλαμβάνω την ευθύνη εξολοκλήρου " δεν σημαίνει τέσσερις λέξεις, αλλά πρέπει να προχωρήσεις και στην ουσιαστική ευθύνη που είναι μια και μοναδική:
Στην παραίτηση σου από πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ηγουμενίτσας και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου!!
Αυτή είναι η πολιτική ευθύνη του σήμερα!
Παραίτηση Καλφόγλου ζητάει ο Γιάννης Γόγολος, μετά από την αποκάλυψη για την παραποίηση της λίστας οφειλετών Παραίτηση Καλφόγλου ζητάει ο Γιάννης Γόγολος, μετά από την αποκάλυψη για την παραποίηση της λίστας οφειλετών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.