Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Δέρματος από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας

Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Δέρματος από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας



Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Δέρματος που διοργάνωσε το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο κα Μαρίνα Σπίροβα, πάροχο του ΚΕΠ Υγείας.

Η δράση. που υλοποιήθηκε από τις 27 έως τις 31 Μαΐου 2024, περιελάμβανε δωρεάν εξέταση σπίλων σε 40 άτομα, ηλικίας 10 – 77 ετών.

Σε 2 περιπτώσεις έγινε σύσταση για παρακολούθηση και επανέλεγχο των σπίλων ενώ σε 1 περίπτωση έγινε σύσταση για χειρουργική αφαίρεση και βιοψία. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις δεν εντοπίστηκαν παθολογικά ευρήματα.

Λόγω της χρησιμότητας της εξέτασης και εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης για ραντεβού, η εξέταση θα επαναληφθεί στο τέλος του καλοκαιριού.

Μέχρι τότε, σας ευχόμαστε ένα ξέγνοιαστο και ασφαλές καλοκαίρι και σας προτρέπουμε να ακολουθήσετε τις συμβουλές των ειδικών για αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.
Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Δέρματος από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Δέρματος από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.