Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του φθαρμένου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του φθαρμένου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας


Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του φθαρμένου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, προς όφελος των αθλητών και αθλητριών της περιοχής. Οι αναγκαίες και απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης εξασφάλισαν τη λειτουργικότητα τόσο του στίβου όσο και του γηπέδου.

Ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου. Ειδικότερα, ευχαριστεί τον Δήμο Ηγουμενίτσας, τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Νταή, τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Δήμακο, καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για τη συνεχή υποστήριξή τους.

Επιπλέον, αναγνωρίζεται η αδιάκοπη προσπάθεια του συλλόγου ΓΣ Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος, τα μέλη του οποίου φροντίζουν για την ευπρέπεια, τη διατήρηση και τη συνεχή συντήρηση του γηπέδου, αντιμετωπίζοντάς το σαν το σπίτι τους.
Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του φθαρμένου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του φθαρμένου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 06, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.