Ευχαριστήριο της Μαρίας Σπυριδώνου

Ευχαριστήριο της Μαρίας Σπυριδώνου


Κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο για τους περισσότερους δήμους της χώρας, οι σχολικές επιτροπές διαλύονται στις 29/6/2024 και αυτό είναι ένα πλήγμα, για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης αντίστοιχα.
Οι σχολικές επιτροπές έδιναν στήριξη και δύναμη στα σχολεία, στους διευθυντές και φυσικά στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.
Το κεφάλαιο αυτό λοιπόν βρίσκει εμένα τελευταία Πρόεδρο και ίσως τα συναισθήματα μου να είναι ανάμεικτα.
Η θητεία μου φυσικά ήταν για λίγους μηνες αυτό όμως δεν με αποτρεψε να προσπαθήσω να συνεχίσω το έργο του προκατόχου μου κ Κιτσατη.
Η αλήθεια είναι οτι η αρχή στο καθετί που κάνουμε μας φαίνεται βουνό, όσο όμως δουλεύουμε πάνω σε κάτι ,μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε πιο εύκολα τις καταστάσεις και να δίνουμε λύσεις σημαντικές και καθοριστικές.
Η σημαντική προσπάθεια που κάναμε ήταν να μην κάνουμε εξαιρέσεις στα σχολεία, προσπαθήσαμε να είμαστε δίκαιοι με όλους και αυτό που καταφέραμε σίγουρα ειναι ότι τα παιδιά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΉ, αλλά ΜΕΛΛΟΝ.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους διευθυντές για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και φυσικά όλους τους συνεργάτες μου.
Επίσης ευχαριστώ θερμά τον κ Κιτσατη που όσες φορές χρειάστηκα τις συμβουλές του ήταν εκεί για να μου τις δώσει απλόχερα.
Πάντα όμως υπάρχουν και οι αφανείς ήρωες που κάποια στιγμή πρέπει να έρθουν στο φως για να καταλαβαίνουμε ποιος κάνει την δύσκολη δουλειά, ευχαριστώ λοιπόν θερμά τον συνεργάτη μου Ανδρέα Κωστούλα που πραγματικά η δουλειά του και η συνέπεια του όλα αυτά τα χρόνια, έδινε δύναμη στο κάθε πρόεδρο που αναλάμβανε την θέση.
Τέλος ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο κ Παναγιώτη Νταή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τον ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία και την ευαισθησία που έδειξε πάνω σε σημαντικά θέματα που αφορούσαν παιδιά.

#metonNtai
Με εκτίμηση
Μαρία Σπυριδωνου
Ευχαριστήριο της Μαρίας Σπυριδώνου Ευχαριστήριο της Μαρίας Σπυριδώνου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.