Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσπρωτίας : Φωνάζει ο “κλέφτης” για να φοβηθεί ο νοικοκύρης λέει ο λαός!

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσπρωτίας : Φωνάζει ο “κλέφτης” για να φοβηθεί ο νοικοκύρης λέει ο λαός!



Η μόνη δικαιολογία και η μόνη άμυνα που έχει η Ανεξάρτητη Κίνηση (ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ) για να κρύβεται διαρκώς πίσω από το δάχτυλό της και να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα, είναι οι ανυπόστατες καταγγελίες σαν αυτή που εκδόθηκε για την πειθαρχική δίωξη της επικεφαλής της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.

Δεν φτάνει που η Διευθύντρια του ΚΕΠ και εκπρόσωπος της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στη Θεσπρωτία πήρε όλους τους εργαζόμενους του κεντρικού ΚΕΠ Ηγουμενίτσας στο λαιμό της με τις οδηγίες της, με αποτέλεσμα να πάρουν όλοι την πειθαρχική ποινή της «γραπτής επίπληξης», δεν φτάνει που μεθόδευσε την αποβολή του νομίμως εκλεγμένου εκπροσώπου της ΔΑΣ ΟΤΑ από τη συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου όταν εξετάζονταν η υπόθεσή της, τώρα εξέδωσε και ανακοίνωση επειδή –χωρίς καν την παρουσία και την ψήφο του εκπροσώπου της ΔΑΣ ΟΤΑ - της επιβλήθηκε η ίδια ποινή που επιβλήθηκε σε όλους τους υφισταμένους της!

Μέχρι σήμερα, παρά τα δεκάδες ερωτήματα για την παράνομη τήρηση φακέλου στο ΚΕΠ Ηγουμενίτσας με προσωπικά στοιχεία που αφορούσαν σε έκδοση ΑΜΚΑ μεταναστών, το Σωματείο επέλεξε να αφήσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς (Δημοτική Αρχή, Πειθαρχικά Συμβούλια, Δικαιοσύνη κλπ) να κάνουν τη δουλειά τους.

Ωστόσο τα ερωτήματα «ποιος ωφελήθηκε από τα στοιχεία των μεταναστών που διατηρούσε παράνομα η εκπρόσωπος της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ;» και «ποιος είχε όφελος να κλαπεί αυτός ο φάκελος;;» θα βαραίνουν την εκπρόσωπό της στη Θεσπρωτία, όσες καταγγελίες και αν βγάλει.

Θα αναγνωρίσουμε ότι κάποιες απαντήσεις έδωσε η ίδια στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όταν ανέφερε ότι ενήργησε με εντολές του Γενικού Γραμματέα του Δήμου και ζήτησε από τους Δημοτικούς Συμβούλους να μην την προκαλούν με τα λεγόμενά τους (!).

Θα αναγνωρίσουμε και την αγωνία που είχε εκφράσει και έχει καταγραφεί, ότι φοβόταν για επικείμενους ελέγχους για τα στοιχεία που διατηρούσε, στο φάκελο που τελικά κλάπηκε.

Είναι λογικό με όλα τα παραπάνω, ακόμα και με την παρουσία στο πειθαρχικό συμβούλιο μόνο της αιρετής εκπρόσωπου της Συνδικαλιστικής Ανατροπής σε ρόλο συνηγόρου υπεράσπισης και πάλι να της επιβληθεί πειθαρχική ποινή.

Η Συνδικαλιστική Ανατροπή με τη λογική «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» προσπάθησε να αποπροσανατολίσει από το κύριο, με περίσσιο θράσος όπως άλλωστε συνηθίζει.

Με αυτό το σκεπτικό έφτασε να καταγγέλλει τους εκπροσώπους της ΔΑΣ ΟΤΑ ως «εκτελεστές της εργοδοσίας», η παράταξη που η επικεφαλής της στη Θεσπρωτία είναι και διορισμένη -αναπληρώτρια- διευθύντρια ΚΕΠ αλλά και διορισμένη στο υπηρεσιακό συμβούλιο.


Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                               ΣΕΓΓΟΥΝΗ ΣΟΦΙΑ

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσπρωτίας : Φωνάζει ο “κλέφτης” για να φοβηθεί ο νοικοκύρης λέει ο λαός! Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσπρωτίας : Φωνάζει ο “κλέφτης” για να φοβηθεί ο νοικοκύρης λέει ο λαός! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.