Σύλληψη δύο ατόμων στην Ηγουμενίτσα για λαθρεμπόριο χρυσών κοσμημάτων (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Σύλληψη δύο ατόμων στην Ηγουμενίτσα για λαθρεμπόριο χρυσών κοσμημάτων (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)


Τις πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής της Ηγουμενίτσας προχώρησαν στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 39 και 35 ετών, για παραβάσεις του άρθρου 375 του Ποινικού Κώδικα (Υπεξαίρεση) και του άρθρου 155 παρ. 2Ζ του Νόμου 2960/2001 (Λαθρεμπορία).

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα Εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα, σε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον 39χρονο και συνοδηγό τον 35χρονο, εντοπίστηκε ποσότητα πιθανόν χρυσών κοσμημάτων συνολικού μικτού βάρους 3,610 κιλών. Τα κοσμήματα ήταν επιμελώς κρυμμένα σε ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη και είχαν εισαχθεί από την Τουρκία χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα – παραστατικά εισαγωγής, με σκοπό να μεταφερθούν στο εξωτερικό.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατάσχεσε τα κοσμήματα και το όχημα. Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για υπεξαίρεση και λαθρεμπορία, καθώς δεν διέθεταν τα νόμιμα έγγραφα για την εισαγωγή των κοσμημάτων.


Σύλληψη δύο ατόμων στην Ηγουμενίτσα για λαθρεμπόριο χρυσών κοσμημάτων (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ) Σύλληψη δύο ατόμων στην Ηγουμενίτσα για λαθρεμπόριο χρυσών κοσμημάτων (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.