Κυνικός Χρυσοχοΐδης… Συγκρίνει την Θεσπρωτία με την Γλυφάδα!

Κυνικός Χρυσοχοΐδης… Συγκρίνει την Θεσπρωτία με την Γλυφάδα!




Το κράτος κάνει ότι περνά από το χέρι του και αποδεικνύει καθημερινά ότι τελικά Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα.. Ενίοτε και λίγο η Θεσσαλονίκη!

Στο πνεύμα αυτό κινείται και ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος το δείχνει με συγκεκριμένες ενέργειες και πράξεις και το διατράνωσε και από τηλεοράσεως!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στο Mega ανέφερε ότι στην ελληνική περιφέρεια δεν υπάρχουν προβλήματα. Τα προβλήματα για την ελληνική αστυνομία είναι στην Αττική και την Θεσσαλονίκη.

Και έδωσε υπόσχεση στις περιοχές αυτές ότι οι πολίτες θα αισθάνονται ότι υπάρχει κράτος..

Ακόμη πιο κυνικός ήταν ο Υπουργός όταν ρωτήθηκε για τα επιδόματα των αστυνομικών, θέμα που έχουν αναδείξει κυρίως οι συνδικαλιστές οργανώσεις στην Ήπειρο. Όπως επίσης και για την ημερήσια αποζημίωση όσων μετακινούνται από την περιφέρεια στην Αττική που περικόπηκε δραματικά και οδήγησε πριν μερικές ημέρες στην κινητοποίηση των αστυνομικών της Ηπείρου κατά την άφιξη του Υφυπουργού Προστασίας του πολίτη.

Και στο σημείο αυτό ο Υπουργός έδειξε… την Θεσπρωτία και προχώρησε σε μία απίστευτη σύγκριση με την… Γλυφάδα!

Αρχικά ανέφερε ότι οι αστυνομικοί που ζουν στην Αθήνα περνούν πολύ δύσκολα και επαγγελματικά και προσωπικά. Κι αυτό γιατί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι περισσότερες αλλά και το κόστος ζωής ακριβότερο!

Και συνέχισε..

«Θα φέρω ένα παράδειγμα… Στην Θεσπρωτία με 45.000 πληθυσμό υπηρετούν 650 αστυνομικοί.. Στην Γλυφάδα με 90.000 πληθυσμό υπηρετούν εξήντα αστυνομικοί… Δεν μπορούμε να πάμε έτσι..».

Τι κοινό έχει η Θεσπρωτία με την Γλυφάδα;

Πέρα από την θάλασσα κανένα..

Και είναι απολύτως σίγουρο ότι η Γλυφάδα δεν συνορεύει με την Αλβανία άρα έχει ανάγκη από μεγαλύτερη αστυνόμευση..

Ο Υπουργός μέτρησε πληθυσμό αλλά αγνόησε και την γειτνίαση με τη γείτονα και τα χωριά της Μουργκάνας και τα χωριά του Σουλίου..

Αλλά μάλλον εκεί δεν υπάρχει ανάγκη αστυνόμευσης.

Τέλος για την μείωση της αποζημίωσης ανέφερε ότι είναι λογική και τέτοια που διασφαλίζει την αξιοπρεπή διαβίωση στους αστυνομικούς που μετακινούνται!

Πηγή epiruspost.gr

Κυνικός Χρυσοχοΐδης… Συγκρίνει την Θεσπρωτία με την Γλυφάδα! Κυνικός Χρυσοχοΐδης… Συγκρίνει την Θεσπρωτία με την Γλυφάδα! Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.