Αντί για «ελευθέρας» στα διόδια της Εγνατίας… ψίχουλα ως «αποζημίωση»!!!

Αντί για «ελευθέρας» στα διόδια της Εγνατίας… ψίχουλα ως «αποζημίωση»!!!




Πολύ φασαρία για το τίποτα… Αυτό τελικά συνέβη με τον πολυετή δικαστικό αγώνα στον οποίο πρωτοστάτησε η Περιφέρεια Ηπείρου για να πετύχει την δωρεάν διέλευση των κατοίκων του Νομού Ιωαννίνων από τα διόδια της Εγνατίας στην Τύρια, το Δροσοχώρι και την Παναγιά!

Το Συμβούλιο της Επικρατείας μπορεί να δικαίωσε ως ένα βαθμό την προσφυγή της Περιφέρειας μαζί με άλλους φορείς της περιοχής αλλά και επαγγελματίες όμως το Υπουργείο Υποδομών ουδέποτε συμμορφώθηκε με την απόφαση.

Η Περιφέρεια προχώρησε σε νέες προσφυγές και προ λίγων ημερών το ΣτΕ με απόφασή του επέβαλε χρηματική ποινή ύψους 70.000€ σε βάρος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Το ποσό αυτό κατανέμεται υπέρ της Περιφέρειας Ηπείρου και λοιπών φυσικών και νομικών προσώπων και συνδικαλιστικών οργανώσεων που συμμετείχαν υποστηρικτικά στην αίτηση που είχε ασκήσει η Περιφέρεια στο ΣτΕ, όπως εργαζόμενοι σε δήμους, εκπαιδευτικοί, ενώσεις εκπαιδευτικών, επαγγελματίες αυτοκινητιστές κλπ.

Όπως αναφέρθηκε στη συνεδρία της Περιφερειακής Επιτροπής το πρωί της Τρίτης στην Περιφέρεια Ηπείρου αντιστοιχεί το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ!!!

Ούτε τα δικαστικά έξοδα δηλαδή…

Πηγή epiruspost.gr
Αντί για «ελευθέρας» στα διόδια της Εγνατίας… ψίχουλα ως «αποζημίωση»!!! Αντί για «ελευθέρας» στα διόδια της Εγνατίας… ψίχουλα ως «αποζημίωση»!!! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.