Εργασίες καθαρισμού και ακολουθούν αυστηροί έλεγχοι σε πεζοδρόμους και την πλατεία Δημαρχείου της Ηγουμενίτσας

Εργασίες καθαρισμού και ακολουθούν αυστηροί έλεγχοι σε πεζοδρόμους και την πλατεία Δημαρχείου της Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ανακοινώνει τη διεξαγωγή εργασιών καθαρισμού στους πεζόδρομους και στην κεντρική πλατεία της πόλης, με στόχο τη βελτίωση της καθαριότητας και της αισθητικής του δημόσιου χώρου. 
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου 2024 και θα επηρεάσουν συγκεκριμένα τμήματα της πόλης, όπως αναλύεται παρακάτω. 
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες καταστημάτων να αποσύρουν τα τραπεζοκαθίσματα σύμφωνα με το προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα για να διευκολυνθούν οι εργασίες και να συμμορφωθούν με τις ισχύουσες άδειες χρήσης των κοινοχρήστων χώρων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση με το πρόγραμμα καθαρισμού:
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει πως θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού του πεζόδρομου της οδού Γρ. Λαμπράκη και των κάθετων πεζοδρόμων αυτής καθώς και της πλατείας Δημαρχείου και της οδού Κρυστάλλη.
Παρακαλούμε να αποσύρετε τα τραπεζοκαθίσματα ως εξής:
Τρίτη 11/06/2024 από τις 5:00 το πρωί στο τμήμα από την αρχή του πεζόδρομου της οδού Γρ. Λαμπράκη (ΟΤΕ) έως και το κατάστημα Medley καθώς και στην  οδό 23ης Φεβρουαρίου σε όλο το μήκος της.
Τετάρτη 12/06 από τις 5:00 το πρωί στο υπόλοιπα τμήμα του πεζοδρόμου της οδού Γρ. Λαμπράκη καθώς και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου σε όλο το μήκος της.
Πέμπτη 13/06/24 από τις 5:00 το πρωί στην οδό Κρυστάλλη και στην πλατεία Δημαρχείου. 

Μετά το πέρας των εργασιών οι επιχειρήσεις παρακαλούνται να τοποθετήσουν τα τραπεζοκαθίσματα στο όρια που προβλέπονται από τις άδειες χρήσης κοινοχρήστων χώρων και τον αντίστοιχο κανονισμό του Δήμου καθώς θα ακολουθήσουν αυστηροί έλεγχοι.

Εργασίες καθαρισμού και ακολουθούν αυστηροί έλεγχοι σε πεζοδρόμους και την πλατεία Δημαρχείου της Ηγουμενίτσας Εργασίες καθαρισμού και ακολουθούν αυστηροί έλεγχοι σε πεζοδρόμους και την πλατεία Δημαρχείου της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.