Δήμος Σουλίου: Πρόσκληση στους επιχειρηματίες για τα Τέλη Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων

Δήμος Σουλίου: Πρόσκληση στους επιχειρηματίες για τα Τέλη Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων


Ο Δήμος Σουλίου ενημερώνει όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και επιχειρήσεων που ήδη κάνουν ή σκοπεύουν να κάνουν χρήση κοινόχρηστων χώρων (πλατειών, πεζοδρομίων) για το έτος 2024, να προσέλθουν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024 για την υποβολή της σχετικής αίτησης – δήλωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν το εμβαδόν των κοινόχρηστων χώρων που χρησιμοποιούν ή προτίθενται να χρησιμοποιήσουν, ώστε να καταβάλουν τα αντίστοιχα τέλη χρήσης και να λάβουν τη σχετική άδεια από τον Δήμο.

Σε περίπτωση μη προσέλευσης εντός της παραπάνω προθεσμίας, οι υπηρεσίες του Δήμου θα προχωρήσουν στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες περί αυθαίρετης χρήσης κοινόχρηστων χώρων, σύμφωνα με την απόφαση αριθμ. 251/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Σουλίου.
Δήμος Σουλίου: Πρόσκληση στους επιχειρηματίες για τα Τέλη Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων Δήμος Σουλίου: Πρόσκληση στους επιχειρηματίες για τα Τέλη Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.