Φεστιβάλ Τεχνών στον παραδοσιακό οικισμό του Φοινικίου

Φεστιβάλ Τεχνών στον παραδοσιακό οικισμό του Φοινικίου


Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Τεχνών στον παραδοσιακό οικισμό του Φοινικίου Θεσπρωτίας, από τις 15 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου 2024.
Κεντρικός πυλώνας του φεστιβάλ είναι το συμπόσιο γλυπτικής, όπου διακεκριμένοι γλύπτες θα δημιουργήσουν έργα τέχνης στον υπαίθριο χώρο του οικισμού, μπροστά στο κοινό. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων, όπως θεατρική παράσταση, βιβλιοπαρουσίαση, ζωντανή μουσική και αρχιτεκτονική περιήγηση με παράλληλα καλλιτεχνικά δρώμενα.
Για την επιτυχή διεξαγωγή του φεστιβάλ, χρειαζόμαστε τη στήριξή σας. Οποιαδήποτε χορηγία ή δωρεά θα αποτελέσει σημαντική συνεισφορά, επιτρέποντάς μας να φέρουμε την τέχνη και τον πολιτισμό σε αυτό το μικρό, ακριτικό χωριό της Ηπείρου.

Με εκτίμηση,
Το Λαογραφικό Μουσείο Φοινικίου

IBAN: GR3701103470000034700909640
SWIFT Τράπεζας: ETHNGRAA
Δικαιούχος: ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΟΙΝΙΚΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΝΙΚΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Αν έχετε επιχείρηση, στείλτε μας το λογότυπό σας στο mouseiofoiniki@gmail.com. Όλα τα λογότυπα των χορηγών θα συμπεριληφθούν στην έντυπη και διαδικτυακή διαφήμιση του φεστιβάλ.
Φεστιβάλ Τεχνών στον παραδοσιακό οικισμό του Φοινικίου Φεστιβάλ Τεχνών στον παραδοσιακό οικισμό του Φοινικίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.