Επιβολή κανόνων και οριοθέτηση της Δημοτικής περιουσίας στον Αχέροντα από τον Δήμαρχο Σουλίου

Επιβολή κανόνων και οριοθέτηση της Δημοτικής περιουσίας στον Αχέροντα από τον Δήμαρχο Σουλίου

 Μετά από πολλά χρόνια αδιαφορίας, ανοχής και ανομίας, ο νέος δήμαρχος Σουλίου, κ. Θανάσης Ντάνης, αναλαμβάνει δράση για την εφαρμογή των κανόνων που θα έπρεπε να ισχύουν εδώ και δεκαετίες, αναφορικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στο οικόπεδο 21, στο ποτάμι του Αχέροντα στην Γλυκή του δήμου Σουλίου. 

Χθες Δευτέρα, συνεργεία του Δήμου, συνοδευόμενα από αστυνομική δύναμη, προχώρησαν στην οριοθέτηση της δημοτικής περιουσίας, δηλαδή του οικοπέδου 21. Η παρουσία της αστυνομίας κρίθηκε αναγκαία, καθώς τις προηγούμενες ημέρες οι υπάλληλοι του Δήμου δέχθηκαν απειλές όταν προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν την οριοθέτηση. 

Οι ενέργειες αυτές του νέου δημάρχου στοχεύουν στην αποκατάσταση της νομιμότητας και της τάξης στην περιοχή. 

Η πρωτοβουλία του κ. Ντάνη έχει συναντήσει την αποδοχή και τη στήριξη σχεδόν όλων των κατοίκων και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον Αχέροντα. Οι περισσότεροι συμφωνούν με την πρακτική του νέου δημάρχου, που επιδιώκει να εξασφαλίσει την προστασία και την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας σύμφωνα με τους κανόνες και τους νόμους. 

Η υποστήριξη αυτή είναι ενδεικτική της ευρύτερης αναγνώρισης της ανάγκης για μια τάξη που θα ευνοήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής. 

Ο δήμαρχος Θανάσης Ντάνης δήλωσε: «Η δημοτική περιουσία ανήκει σε όλους τους δημότες και η προστασία της είναι καθήκον μας. Η οριοθέτηση του οικοπέδου 21 είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα να εφαρμόζουμε τους νόμους και να προστατεύουμε τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών μας». 

Η ενέργεια αυτή του κ. Ντάνη, αποτελεί μια αποφασιστική κίνηση που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τον Δήμο Σουλίου, όπου οι κανόνες και οι νόμοι θα γίνονται σεβαστοί και η δημοτική περιουσία θα προστατεύεται και θα αξιοποιείται προς όφελος όλων.

Επιβολή κανόνων και οριοθέτηση της Δημοτικής περιουσίας στον Αχέροντα από τον Δήμαρχο Σουλίου Επιβολή κανόνων και οριοθέτηση της Δημοτικής περιουσίας στον Αχέροντα από τον Δήμαρχο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.