Συνεδριάζει την Παρασκευή η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Φιλιατών

Συνεδριάζει την Παρασκευή η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Φιλιατών


Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Φιλιατών σας προσκαλεί σε τακτική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την 7η Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή, στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα των Φιλιατών.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των ακόλουθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης του Κέντρου Ημερησίας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Φιλιατών.
Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης του Κέντρου Ημερησίας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Κεστρίνης.
Περί αδυναμίας εκτέλεσης υπηρεσιών με ίδια μέσα.
Περί αδυναμίας εκτέλεσης υπηρεσιών με ίδια μέσα.
Άσκηση ή μη έφεσης κατά της με αριθ. 31/2024 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας επί της αγωγής του Β. Τ..
Διαγραφές οφειλών ύδρευσης.
Υποβολή πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ» στο «ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ», Άξονας Προτεραιότητας: 2.4 «Πρόληψη & διαχείριση κινδύνων» με τίτλο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ Α' ΚΑΙ Β' ΒΑΘΜΟΥ_VI» στο πλαίσιο της με αριθ. πρωτ. 22973/8.3.2024 πρόσκλησης (Ανακοίνωσης Πρόθεσης Χρηματοδότησης) του Υπουργείου Εσωτερικών (Κωδικός Πρόσκλησης: Π86_35_ΦΚ6, Α/Α ΟΠΣ:7598).
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου “Επέκταση ηλεκτροφωτισμού στη Δ.Ε. Φιλιατών”
Εξειδίκευση πίστωσης με θέμα : Δαπάνες δεξιώσεων και εθνικών ή τοπικών εορτών έτους 2024.



Συνεδριάζει την Παρασκευή η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Φιλιατών Συνεδριάζει την Παρασκευή η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 06, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.