Πρέβεζα: «Βροχή» καταγγελιών για αυθαιρεσίες σε παραλίες

Πρέβεζα: «Βροχή» καταγγελιών για αυθαιρεσίες σε παραλίες




Στις 872 ανέρχονται οι καταγγελίες για παραβάσεις της νομοθεσίας στις παραλίες της Πρέβεζας. Τα στοιχεία αφορούν μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου και ο αριθμός αυτός είναι ο μεγαλύτερος στην χώρα.

Κυκλάδες, Χαλκιδική, Πρέβεζα, αλλά και Ανατολική Αττική, έχουν την τιμητική τους στις καταγγελίες υπέρβασης παραχωρήσεων ή αυθαίρετης κατάληψης αιγιαλού από πολίτες που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή, με τις αρμόδιες αρχές να καλούνται να τις ελέγξουν εξονυχιστικά και να παρέμβουν όπου κριθεί σκόπιμο.

Οι καταγγελίες μπορούν να υποβληθούν τόσο ανώνυμα, όσο και επώνυμα. Στην περίπτωση επώνυμης καταγγελίας, οι πολίτες απαιτείται να συνδεθούν στην εφαρμογή με προσωπικούς κωδικούς ΤaxisNet, για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Επισημαίνεται ότι καταγγελία μπορεί να υποβληθεί μόνο μέσω κινητής συσκευής, η οποία βρίσκεται κοντά στο σημείο της εν λόγω παραχώρησης. Επιπλέον, μόνο μία καταγγελία, ανά τύπο καταγγελίας, μπορεί να υποβληθεί την ίδια ημέρα από την ίδια συσκευή και για την ίδια παραχώρηση.

Μετά την επιτυχή υποβολή της επώνυμης καταγγελίας, η εφαρμογή εμφανίζει τον μοναδικό αριθμό και την ημερομηνία υποβολής της. Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν μόνο στο ιστορικό των επώνυμων καταγγελιών τους και στα στοιχεία αυτών, όπως για παράδειγμα την κατάσταση της καταγγελίας.

Οι υποβληθείσες καταγγελίες εμφανίζονται στο υποσύστημα «Μητρώο Παραχωρήσεων Απλής Χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας» του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, ώστε να εξεταστούν από τις αρμόδιες Κτηματικής Υπηρεσίες.

Πηγή epiruspost.gr
Πρέβεζα: «Βροχή» καταγγελιών για αυθαιρεσίες σε παραλίες Πρέβεζα: «Βροχή» καταγγελιών για αυθαιρεσίες σε παραλίες Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.