Διαμαρτυρία των Πυροσβεστών Ηπείρου για τις μεταθέσεις

 Διαμαρτυρία των Πυροσβεστών Ηπείρου για τις μεταθέσεις




Την έντονη διαμαρτυρία της για τις φετινές τακτικές μεταθέσεις που αφορούν το χαμηλόβαθμο προσωπικό εκφράζει η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ένωση, η λίστα των μεταθέσεων για μια ακόμη χρονιά φαντάζει ατελείωτη λόγω της απόσυρσης του νόμου 4662/2020 με αποτέλεσμα να παρατείνονται οι μεταθέσεις πέραν της διετίας σε αρκετούς συναδέλφος τους που περίμεναν να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου σημειώνει ότι το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις ατέλειωτες ώρες υπερεργασίας και επιφυλακές χωρίς καμία αποζημίωση και ταυτόχρονα τις συνεχείς μετακινήσεις συναδέλφων τους εντός των Νομών έχει επιφέρει τρομερή πίεση και αγανάκτηση στο προσωπικό.

Καταλήγοντας ζητούν την Πανελλήνια Ομοσπονδία του κλάδου να πάρει θέση και να οργανώσει άμεσα κινηοποιήσεις για το θέμα.
Διαμαρτυρία των Πυροσβεστών Ηπείρου για τις μεταθέσεις  Διαμαρτυρία των Πυροσβεστών Ηπείρου για τις μεταθέσεις Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.