Κώστας Μπάρκας: «Οργή και αγανάκτηση για την αδιαφορία της κυβέρνησης σχετικά με την Εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας»

Κώστας Μπάρκας: «Οργή και αγανάκτηση για την αδιαφορία της κυβέρνησης σχετικά με την Εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας»




Με αφορμή την απάντηση του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών στην ερώτηση 11 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ύστερα από πρωτοβουλία του βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα, για την κατάσταση της Εθνικής οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, ο βουλευτής ανακοίνωσε τα εξής:
«Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε η απαξίωση της επιτακτικής ανάγκης αναβάθμισης της Εθνικής Οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα.

Αν και ρουμελιώτης ο κ. Σταϊκούρας επέλεξε να απαντήσει λακωνικά στην ερώτηση που κατέθεσε αρχές Απρίλη ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Κώστας Μπάρκας μαζί με άλλους 11 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπου εξέφραζε την έντονη ανησυχία του σχετικά με την παρούσα κατάσταση της Εθνικής Οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας.

Οι τρεις γραμμές απάντηση του κ.Σταϊκούρα (38 λέξεις όλες κι όλες!) ξεμπροστιάζουν για ακόμη μία φορά την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη που με «αυτοκρατορικές» τακτικές δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να εξηγήσει στους πολίτες γιατί τους αφήνει στο έλεος μιας εθνικής- οδού- καρμανιόλας.

Μία Εθνική Οδό που η τωρινή της κατάσταση στραγγαλίζει αναπτυξιακά τα δύο στρατηγικά έργα υποδομής που συνδέει, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, κορυφαίο πυλώνα σύνδεσης της Ελλάδας με την Ευρώπη και το αεροδρόμιο του Ακτίου, ένα από τα πιο δυναμικά περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Μία άκρως τουριστική οδική αρτηρία που χρησιμοποιούν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες αλλά και τουρίστες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και καταγράφει μεγάλους αριθμούς τροχαίων ατυχημάτων, πολλά από τα οποία είναι δυστυχήματα.

Σε όλα αυτά ο κ. Σταϊκούρας αρκέστηκε να απαντήσει ότι «στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας ότι δεν υπάρχει κάποια εν εξελίξει σύμβαση στην Υπηρεσία μας ούτε προγραμματίζονται έργα σχετικά με την Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας.
Και όλα αυτά από ένα υπουργείο που ήδη έχει στιγματιστεί για εγκληματική αδιαφορία και συγκάλυψη ευθυνών.»
Κώστας Μπάρκας: «Οργή και αγανάκτηση για την αδιαφορία της κυβέρνησης σχετικά με την Εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας» Κώστας Μπάρκας: «Οργή και αγανάκτηση για την αδιαφορία της κυβέρνησης σχετικά με την Εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.