Ευχαριστήριο της Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Ηγουμενίτσας

Ευχαριστήριο της Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Ηγουμενίτσας


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Παναγιώτη Νταή, ο οποίος με τίμησε και με όρισε Αντιδήμαρχο Οικονομικού Προγραμματισμού, Δημοτικής Περιουσίας και Διοικητικής Οργάνωσης . Η εμπιστοσύνη του αποτελεί για μένα μία μεγάλη τιμή και μία πρόκληση που υπόσχομαι να αντιμετωπίσω με απόλυτη αφοσίωση και σκληρή δουλειά.
Ο ρόλος μου ως Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού και Διοικητικής Οργάνωσης είναι ιδιαίτερα σημαντικός και ευαίσθητος. Η οικονομική διαχείριση και ο προγραμματισμός αποτελούν θεμέλια για την ανάπτυξη και την ευημερία του δήμου μας. Θα εργαστώ ακατάπαυστα για να διασφαλίσω ότι οι πόροι του δήμου θα διαχειρίζονται με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και δικαιοσύνη.
Αναλαμβάνοντας αυτόν τον ρόλο, δεσμεύομαι να εργαστώ με στόχο την ενίσχυση της διοικητικής μας δομής και την προώθηση πολιτικών που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Προτεραιότητά μου θα είναι η ανάπτυξη ενός προγράμματος που θα προάγει την οικονομική σταθερότητα και την βιώσιμη ανάπτυξη του δήμου μας.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του δήμου μας για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους. Η φωνή σας και οι ανάγκες σας θα είναι οδηγός μου σε κάθε απόφαση που θα λαμβάνω. Η συμμετοχή σας και η ενεργός σας συμβολή είναι απαραίτητη για την επιτυχία της κοινής μας προσπάθειας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή και την εμπιστοσύνη. Μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά και να οδηγήσουμε τον δήμο μας σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και προόδου.

Με εκτίμηση,
Βασιλική Τσώτου
Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού
Δημοτικής Περιουσίας και Διοικητικής Οργάνωσης
Ευχαριστήριο της Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Ηγουμενίτσας Ευχαριστήριο της Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.