Νίκος Σπυρόπουλος | Ο νομός Θεσπρωτίας δικαιούται να γραφεί στον πίνακα των Ελλήνων Ευρωβουλευτών

Νίκος Σπυρόπουλος | Ο νομός Θεσπρωτίας δικαιούται να γραφεί στον πίνακα των Ελλήνων Ευρωβουλευτών


Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες,
Με πολύ συγκίνηση εχω εκφράσει επανειλημμένος την ευγνωμοσύνη μου για την τιμή που μου έχετε κάνει με τη στήριξη σας όσες φορές πολιτεύτηκα στον Νομό Θεσπρωτίας σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις για Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και Βουλευτικές εκλογές. Την ιδια τιμή που καθημερινά νιώθω σε ολες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας μας.
Θα μου επιτρέψετε να απευθυνθώ σε εσάς, καθώς στις εκλογές της Κυριακής για το ευρωκοινοβούλιο συμμετέχει ο ανιψιός μου ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.
Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση γιατί ένα μέλος της οικογένεια μου συμμετέχει πανελλαδικά στα κοινά και ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ ,που έχω υπηρετήσει με αγώνες και συνεχίζω να στηρίζω.
Τα όνειρά μου και οι στόχοι για τον τόπο βρίσκουν ένα πιο ένθερμο και δυναμικό υποστηριχτή από εμένα.
Ένα γέννημα θρέμμα της μικρής μας πόλης της Παραμυθιάς Σουλίου δίνει με την δυναμική του παρουσία, μια ξεχωριστή προβολή σε όλους εμάς που καταγόμαστε από τον ακριτικό Νομό Θεσπρωτίας. Για το αυριο το δικό μας και των παιδιών μας.
Θα μου επιτρέψετε να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας και σας ζητώ την υποστήριξή σας στο πρόσωπο του ΑΝΔΡΕΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Ο νομός Θεσπρωτίας δικαιούται να γραφεί στον πίνακα των Ελλήνων Ευρωβουλευτών .
Με απεριόριστη αγάπη και αγωνία για το μέλλον του τόπου μας.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ


In this articleΠολιτική
Νίκος Σπυρόπουλος | Ο νομός Θεσπρωτίας δικαιούται να γραφεί στον πίνακα των Ελλήνων Ευρωβουλευτών Νίκος Σπυρόπουλος | Ο νομός Θεσπρωτίας δικαιούται να γραφεί στον πίνακα των Ελλήνων Ευρωβουλευτών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.