Στην επιτροπή «Ψηφιακής Διακυβέρνησης» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ο Γιώργος Ντάνης

Στην επιτροπή «Ψηφιακής Διακυβέρνησης» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ο Γιώργος Ντάνης


Ο δημοτικός σύμβουλος Ηγουμενίτσας, κ. Γιώργος Ντάνης, ορίστηκε ως μέλος της Επιτροπής «Ψηφιακής Διακυβέρνησης» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε). Η επιλογή του κ. Ντάνη έγινε από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου.

Σε δήλωσή του, ο κ. Ντάνης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη που του δείχθηκε, αναφέροντας:
"Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, για την επιλογή του, να με προτείνει ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής «Ψηφιακής Διακυβέρνησης» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Και από τη θέση αυτή, θα εργαστώ ώστε οι Δήμοι να ενισχύσουν τη φωνή τους με τεκμηριωμένες προτάσεις και δράσεις για τον αναγκαίο ισόρροπο ψηφιακό μετασχηματισμό, με ρεαλισμό αλλά και με οραματική ματιά προς όφελος των πολιτών."

Ο κ. Ντάνης, με την εμπειρία και τη γνώση του, αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στις πρωτοβουλίες της Κ.Ε.Δ.Ε για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των δήμων της Ελλάδας, που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των πολιτών.
Στην επιτροπή «Ψηφιακής Διακυβέρνησης» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ο Γιώργος Ντάνης Στην επιτροπή «Ψηφιακής Διακυβέρνησης» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ο Γιώργος Ντάνης Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.