Αναζήτηση Πωλήτριας-Πωλητή και Υπεύθυνου Καταστήματος Εστίασης στην Ηγουμενίτσα

Αναζήτηση Πωλήτριας-Πωλητή και Υπεύθυνου Καταστήματος Εστίασης στην Ηγουμενίτσα


Η εταιρεία ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕ αναζητά Πωλήτριες-Πωλητές και Υπεύθυνο Καταστήματος για την ομάδα που θα στελεχώσει τη λειτουργία νέου καταστήματος καφέ, bakery, snack εντός του Επιβατικού Σταθμού στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Επιθυμητά προσόντα για τη θέση Πωλήτριας-Πωλητή
  • εμπειρία σε αντίστοιχα καταστήματα εστίασης
  • εμπειρία σε παρασκευή καφέ
  • γνώση ψησίματος σφολιατοειδών & προϊόντων ζύμης θα συνεκτιμηθεί
  • γνώση σε κρύα κουζίνα & παρασκευή σάντουιτς θα συνεκτιμηθεί.
Αναζητούμε άτομα υπεύθυνα, με ευχάριστη προσωπικότητα και ευγένεια, επικοινωνιακά και με ικανότητα συνεργασίας με την ομάδα και επαγγελματισμό.

Επιθυμητά προσόντα για τη θέση Υπεύθυνου Καταστήματος
  • εμπειρία σε αντίστοιχη θέση διαχείρισης καταστήματος
  • εμπειρία παρασκευής καφέ, ψησίματος σφολιατοειδών & προϊόντων ζύμης, παρασκευής snacks.
Ο υπεύθυνος καταστήματος θα διαχειρίζεται το προσωπικό, τα υλικά του καταστήματος καθώς και την συνολική και επιμέρους λειτουργία του.
Πρέπει να έχει ικανότητα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, να είναι οργανωτικός, υπεύθυνος και συνεπής, με επαγγελματική σοβαρότητα και εμφάνιση.

Ξένες γλώσσες επιθυμητές.
Προσφέρεται εκπαίδευση, άριστο περιβάλλον εργασίας, εργασία όλο τον χρόνο, ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.
Τα βιογραφικά θα πρέπει να αποστέλλονται στο email careers@minoan.gr με θέμα ΕΣΤΙΑΣΗ MINOAN LINES / θέση για την οποία γίνεται η αίτηση

Αναζήτηση Πωλήτριας-Πωλητή και Υπεύθυνου Καταστήματος Εστίασης στην Ηγουμενίτσα Αναζήτηση Πωλήτριας-Πωλητή και Υπεύθυνου Καταστήματος Εστίασης στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.