Ο πρώην Δήμαρχος Σουλίου νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηγουμενίτσας

Ο πρώην Δήμαρχος Σουλίου νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηγουμενίτσας



Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις πολιτικές προκλήσεις που έχουν προκύψει, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, Παναγιώτης Νταής, στρέφεται στην πολύτιμη εμπειρία του πρώην Δημάρχου Σουλίου, Γιάννη Καραγιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, ο κ. Καραγιάννης θα αναλάβει τις επόμενες ημέρες τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Η απόφαση αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τον Δήμο, μετά την έκπτωση τριών αντιδημάρχων και στενών συνεργατών του κ. Νταή, καθώς και την αναγκαστική απόλυση του προηγούμενου Γενικού Γραμματέα, κ. Γιάκη. 
Η πλούσια εμπειρία του κ. Καραγιάννη από τη θητεία του ως Δήμαρχος Σουλίου φαίνεται να αποτελεί την ιδανική λύση για να ξεπεραστούν τα τρέχοντα προβλήματα.
Η ελπίδα είναι ότι με την ανάληψη των νέων καθηκόντων από τον κ. Καραγιάννη, η δημοτική μηχανή θα αρχίσει και πάλι να λειτουργεί αποτελεσματικά, μετά από μια περίοδο στασιμότητας που διαρκεί ήδη πεντέμισι μήνες. 
Αναμένουμε με αισιοδοξία τις θετικές αλλαγές που μπορεί να φέρει αυτή η νέα συνεργασία για το καλό της πόλης και των δημοτών.

Ο πρώην Δήμαρχος Σουλίου νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηγουμενίτσας Ο πρώην Δήμαρχος Σουλίου νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.