Στις 8 & 9 Δεκεμβρίου οι εκλογές στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας | Η μάχη για την προεδρία

Στις 8 & 9 Δεκεμβρίου οι εκλογές στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας | Η μάχη για την προεδρία



Οι εκλογές στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας αναμένονται να πραγματοποιηθούν φέτος στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2024, σηματοδοτώντας μια σημαντική στιγμή για την επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής. Οι υποψήφιοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την προεδρία είναι ο νυν πρόεδρος κ. Αλέξανδρος (Αλέκος) Πάσχος, ο Αντώνης Νικολάου και ο Άλκης Λάμπρου.
Ο Αλέκος Πάσχος εκλέχθηκε πρώτη φορά πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας το 2006. 
Από τότε, έχει επανεκλεγεί πολλές φορές, συμπεριλαμβανομένης της επανεκλογής του το 2017. 
Επιπλέον, τον Μάιο του 2018, αναδείχθηκε πρόεδρος του νεοσύστατου Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ηπείρου, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στον συντονισμό της δράσης των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας​ 

Η μάχη για την προεδρία
Η επικείμενη εκλογική διαδικασία του Δεκεμβρίου του 2024 αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και συγκρουσιακή, με τρεις ισχυρούς υποψηφίους να διεκδικούν την προεδρία. 
Ο νυν πρόεδρος Αλέκος Πάσχος, με την πολυετή εμπειρία του και την αναγνωρισμένη ηγετική του παρουσία, επιδιώκει να συνεχίσει το έργο του. 
Ωστόσο, θα αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό από τον Αντώνη Νικολάου και τον Άλκη Λάμπρου, οι οποίοι, έχοντας σημαντική εμπειρία στον επιχειρηματικό τομέα, φιλοδοξούν να προσφέρουν νέες ιδέες και προοπτικές στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.
Και οι τρεις υποψήφιοι έχουν ήδη αρχίσει εδώ και καιρό τις επαφές με τον επιχειρηματικό κόσμο.
Σίγουρα, με τρεις ισχυρούς υποψηφίους να διεκδικούν την προεδρία, η εκλογική διαδικασία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. 
Οι επιχειρηματίες της Θεσπρωτίας θα κληθούν να επιλέξουν τον υποψήφιο που θεωρούν ότι μπορεί να ηγηθεί και να εκπροσωπήσει καλύτερα τα συμφέροντά τους.
Στις 8 & 9 Δεκεμβρίου οι εκλογές στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας | Η μάχη για την προεδρία Στις 8 & 9 Δεκεμβρίου οι εκλογές στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας | Η μάχη για την προεδρία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.