Σε εφαρμογή το μέτρο για την απαγόρευση οχημάτων άνω των 5,5 τόνων στην παραλιακή Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας

Σε εφαρμογή το μέτρο για την απαγόρευση οχημάτων άνω των 5,5 τόνων στην παραλιακή Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας


Την εφαρμογή ενός μέτρου - ως κάποια λύση - προκειμένου να μην υπάρχει περαιτέρω όχληση στην εθνική παραλιακή οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας είχε προαναγγείλει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Το μέτρο αυτό αφορά στην απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 5,5 τόνων στην Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας τα Σαββατοκύριακα της καλοκαιρινής περιόδου καθώς και τις αργίες.
Το μετρό αυτό καθίσταται αναγκαίο και λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης κυκλοφορίας λόγω της Αμβρακίας Οδού που προτιμούν τα μεγάλα οχήματα, όπως επίσης την οδική αυτή αρτηρία επιλέγουν και τα φορτηγά - νταλίκες που κατεβαίνουν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες PrevezaBest, το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από το επόμενο Σαββατοκύριακο, δηλαδή από τις 15 Ιουνίου.

Σε εφαρμογή το μέτρο για την απαγόρευση οχημάτων άνω των 5,5 τόνων στην παραλιακή Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας Σε εφαρμογή το μέτρο για την απαγόρευση οχημάτων άνω των 5,5 τόνων στην παραλιακή Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 06, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.