Απο το 5ο τουρνουά Basketball 3on3 της ΚΝΕ Παραμυθιάς με την συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ +Φωτογραφίες

Απο το 5ο τουρνουά Basketball 3on3 της ΚΝΕ Παραμυθιάς με την συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ +Φωτογραφίες



Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες νέους που συμμετείχαν και παρακολούθησαν το 5ο τουρνουά Basketball 3on3 που διεξήχθη την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 στο φιλόξενο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Παγκρατίου Παραμυθιάς (μετά τα τρία προηγούμενα που πραγματοποιήθηκαν στην Παραμυθιά και Προδρόμι).

Το σύνθημα των εκδηλώσεων ήταν «Τρίποντο Ζωής ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά» στο πλαίσιο των 50 χρόνων τους Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή. Στις εκδηλώσεις συμμετείχε όπως πάντα το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος. Η επιτυχία, σε κάθε επίπεδο, της διοργάνωσης επιβεβαιώνει τη δίψα της νέας γενιάς για μαζικό ερασιτεχνικό αθλητισμό κόντρα στις λογικές της παραίτησης, του ατομικισμού, της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού, της απαισιοδοξίας, των αδιεξόδων. Στο τουρνουά συμμετείχαν 30 ομάδες (3 ομάδες παιδιών Δημοτικού, 4 ομάδες παιδιών Γυμνασίου,6 ομάδες παιδιών Λυκείου, 15 ομάδες μεγάλης- ανοιχτής κατηγορίας και 2 ομάδες για τον φιλικό αγώνα επίδειξης με το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος) με 114 συνολικά αθλητές.

Θα θέλαμε θερμά και ειλικρινά να ευχαριστήσουμε:
• Τους 114 ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών αλλά και τους περισσότερους από 50 νέους και όχι μόνο που βοήθησαν στην τεχνική υποστήριξη του τουρνουά (διαιτητές, μέλη γραμματείας, ηχητική υποστήριξη, ενημέρωση ομάδων, ιατρική και νοσηλευτική υποστήριξη, τεχνικά έργα κ.α).
• Το επιστημονικό προσωπικό και τον Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος.
• Το ερασιτεχνικό καλαθοσφαιρικό σωματείο ΚΑΕ Παραμυθιά.
• Τον πρόεδρο της Κοινότητας Παγκρατίου.
• Τον πρόεδρου του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου.
• Τα super market και τα καταστήματα εστίασης της περιοχής που πρόσφεραν δωρεάν κρύο νερό σε όλους τους διαγωνιζόμενους και σε όλους τους θεατές.
• Τον γιατρό της διοργάνωσης Γιάννη Τζούρτζο και τους νοσηλευτές Βασίλη Γιαννάκη, Παύλο Πόπη Αθανσίου και Παύλο Μπούκαλη, που πρόσφεραν εθελοντικά τις πολύτιμες υπηρεσίες του καθ’ όλη τη διάρκεια του 2ημέρου.
• Το photo brestas” για την φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά.

Ραντεβού τον Ιούνιο του 2025 στο 6ο τουρνουά και καθημερινά στους αγώνες.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Διεξήχθησαν 45 αγώνες σε έναν 2ημερο μαραθώνιο 400 αγωνιστικών λεπτών μπάσκετ.

Στην κατηγορία των ομάδων παιδιών Δημοτικού πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι ΜΑΧΗΤΕΣ BC σε μίνι πρωτάθλημα 3 ομάδων. Στις υπόλοιπες θέσεις κατετάγησαν οι ομάδες: FANTASTIC 4 και CHESSERS.

Στην κατηγορία των ομάδων παιδιών Γυμνασίου πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι ΚΟΛΛΥΒΙΩΤΕΣ σε μίνι πρωτάθλημα 4 ομάδων. Στις υπόλοιπες θέσεις κατετάγησαν οι ομάδες: ΓΚΑΛΑΚΤΙΚΟΣ, WHITE SOX και DREAM TEAM.

Στην κατηγορία των ομάδων παιδιών Λυκείου πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι EL PRIMO BC νικώντας τους ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΙΒΟΤ σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του μπάσκετ. Στις υπόλοιπες θέσεις κατατάχθηκαν οι ομάδες ΓΚΟΚΙΔΕΣ, OVER 100, ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΙ και ΑΚΕ BC.

Στην μεγάλη κατηγορία, πρωταθλητές αναδείχθηκαν με πειστικές εμφανίσεις σε όλο το τουρνουά η ΓΙΟΓΚΟΠΛΑΣΤΙΚΑ στον συναρπαστικό τελικό ενάντια στην πιο ιστορική ομάδα του Τουρνουά τη θρυλική ΜΠΟΥΡΔΕΓΚΑ. Η ομάδα της ΜΠΟΥΡΔΕΓΚΑΣ έφτασε σαν σίφουνας στον τελικό παίζοντας όμορφο και αποτελεσματικό μπάσκετ όμως έφτασε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην πηγή χωρίς να πιεί νερό αφού η μαχητική ΓΙΟΓΚΟΠΛΑΣΤΙΚΑ τίμησε και με το παραπάνω το όνομά της.

Στην 4αδα βρέθηκαν οι μαθητές της ομάδας ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΙΒΟΤ και ΚΡΑΚΕΝΙΑΚΟΣ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 2 ημιτελικοί ήταν οι όμορφοι και συναρπαστικοί αγώνες του τουρνουά. Μέχρι τα προημιτελικά έφτασαν οι ομάδες: 7ΣΤΕΡΟΙ & ΑΤΙΤΛΟΣ, ΝΟ ΝΑΜΕ, ΝΤΙΤΡΟΙΤ και BUZZER. Μέχρι τα μπαράζ έφτασαν οι ομάδες: ΠΡΑΤΙΝΑ, ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 69 και ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. Ενώ στα προκριματικά της Παρασκευής συμμετείχαν οι ομάδες ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΙ, OVER 100, ΣΤΑΖΕΙ ΠΙΠΕΡΙ, AIRBALL SPECIALISTS και ΣΤΑΖΕΙ ΠΙΠΕΡΙ.

Την Πέμπτη έγινε ο διαγωνισμός τριπόντων παιδιών και εφήβων με τη συμμετοχή 26 αθλητών. Νικητή ο Δημήτρης Δρίμτσιας μαθητής Γυμνασίου. Την Παρασκευή έγινε ο διαγωνισμός τριπόντων της ανοιχτής κατηγορίας όπου έλαμψε ο Δημήτρης Υψηλάντης (μαθητής Λυκείου) και πήρε το τίτλο από τον περσινό νικητή Ανδρέα Κωσταρά που μετείχε στον διαγωνισμό της Πέμπτης.

Η οργανωτική επιτροπή απένειμε τον τίτλο του «Ευ Αγωνίζεσθαι» στην ομάδα ΚΡΑΚΕΝΙΑΚΟΣ για την άψογη συμπεριφορά των παικτών της σε όλη την διάρκεια των αγώνων ακόμη και σε δύσκολες στιγμές εν μέσω αμφισβητούμενων φάσεων και αποφάσεων.

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε και ο φιλικός αγώνας της μικτής ομάδας του Τουρνουά κόντρα στο ΚΕΘΕΑ.

Στο χώρο λειτούργησε τραπέζι επιτραπέζιας αντισφαίρισης που έγινε το κέντρο ενός παράλληλου άτυπου τουρνουά με την βοήθεια του Θοδωρή Μπρέστα


Απο το 5ο τουρνουά Basketball 3on3 της ΚΝΕ Παραμυθιάς με την συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ +Φωτογραφίες Απο το 5ο τουρνουά Basketball 3on3 της ΚΝΕ Παραμυθιάς με την συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ +Φωτογραφίες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.