3o Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας

3o Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας



Σας προσκαλούμε στο 3o Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας, σε ένα Φεστιβάλ που από ένα απλό όραμα μετουσιώθηκε και καθιερώθηκε ως θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
28 Ιουνίου & 29 Ιουνίου 2024 και ώρα 9:00 μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων. Δύο ημέρες γεμάτες χορωδιακή μουσική σε έναν μοναδικής αξίας και ομορφιάς αρχαιολογικό χώρο.
Σε λίγες μέρες η Θεσπρωτία υποδέχεται εξαιρετικούς χορωδούς, μαέστρους και μουσικούς από διάφορες πόλεις της υπέροχης χώρας μας, αλλά και από το εξωτερικό. Οι Χορωδίες που συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή μουσικής και πολιτισμού θα μας προσφέρουν υψηλού επιπέδου χορωδιακή μουσική κλασικού ρεπερτορίου, καθώς και παραδοσιακά ακούσματα της Ελλάδας και πολυφωνικά της Ηπείρου.

Διοργανωτής: Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας «ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ»
Συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, Δήμος Ηγουμενίτσας, Δήμος Φιλιατών, και Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας.

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό. Η είσοδος γίνεται ΜΟΝΟ με αριθμημένη πρόσκληση, που ισχύει για ένα άτομο και είναι απαραίτητη η επίδειξή της κατά την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης. Απαραίτητη η κράτηση στο τηλέφωνο 6939427564. Για την αποφυγή συνωστισμού προσέλευση κοινού στις 8:30 μ.μ.


Στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας συμμετέχουν οι εξής Χορωδίες:

28 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:00 μ.μ.
1. Χορωδία Ελληνικού Παραδοσιακού Τραγουδιού «Ομίλου Ερευνών Πηλίου»
2. Παραδοσιακό φωνητικό σύνολο «Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης»
3. Πολυφωνικό ηπειρώτικο φωνητικό σύνολο «Ήνορο»
4. Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής «Ρένα Κώτσιου»

29 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:00 μ.μ.
1. Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο Μακρυγιάννης»
2. Ανδρική Χορωδία Κέρκυρας
3. Νεανική Χορωδία του Μητροπολιτικού Καθεδρικού Νοαύ της Γεννήσεως του Κυρίου από το Κισινάου της Μολδαβίας (Youth Choir of the Metropolitan Cathedral Nativity of the Lord from Chisinau Rep of Moldova)
4. Μικτή Χορωδία Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου»

Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ: Κώστας Τσίντζας

Παρουσίαση Προγράμματος – Φιλική Συμμετοχή (στις 28 Ιουνίου): Αλέξης Κωστάλας
Με τη στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ραγίου «Άγιος Κοσμάς», του Α.Τ. Φιλιατών.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνδράμουν στο να πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ! Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους Χορηγούς μας, χωρίς εκείνους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίησή του.

Σας περιμένουμε!
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Κοινωνικού 
Συλλόγου Ηγουμενίτσας «ΡΕΝΑ ΚΩΤΣΙΟΥ»
3o Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας 3o Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.