Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους στήριξαν την διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους στήριξαν την διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών




Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους στήριξαν (και βοήθησαν) με κάθε τρόπο την διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών που έγινε στην Ηγουμενίτσα το διήμερο 14 και 15 Ιουνίου 2024.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, τον Δήμο Ηγουμενίτσας και το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας για την καθοριστική τους βοήθεια.
Τους χορηγούς
Τα μέλη του συλλόγου και τους εθελοντές για την άοκνη και συνεχή παρουσία τους.
Την ορχήστρα που συνόδευσε τα χορευτικά
Την παρουσιάστρια της εκδήλωσης και χοροδιδάσκαλο του πολιτιστικού συλλόγου καθηγήτρια φυσικής αγωγής κα Βασιλείου Κωνσταντίνα.
Τους πολιτιστικούς συλλόγους που με τα χορευτικά τους τμήματα ζωντάνεψαν την παράδοση και που μέσα από το δικό τους χρώμα και την ιδιαίτερη έκφρασή τους, ανέδειξαν τις πανανθρώπινες αξίες της ζωής, τα μεγάλα ιδανικά της ειρήνης, της συμφιλίωσης και του αμοιβαίου σεβασμού.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που παρακολούθησαν την εκδήλωση και που με την συγκινητική τους παρουσία μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε.
Και συνεχίζουμε γιατί πιστεύουμε ότι αυτό που κάνουμε έχει απήχηση, προσφέρει στον πολιτισμό της πόλης, ενισχύει την οικονομία και πρωτίστως δίνει στην νεολαία θετικά πρότυπα.
Δίνουμε τον αγώνα απέναντι στον απομονωτισμό, στην εσωστρέφεια, στην νοοτροπία της ατομικής αναζήτησης και προτείνουμε την συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες.
Προτείνουμε τη συμμετοχή στους πολιτιστικούς συλλόγους που είναι κύτταρα μιας ζωντανής και υγιούς κοινωνίας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα και κυρίως να αντιμετωπίσουμε τις κακοήθειες και την εμπάθεια όπως αυτή που εκδηλώθηκε την τελευταία βραδιά με την καταγγελία για παραβίαση των όρων της κοινής ησυχίας και την απαίτηση να διακοπεί η εκδήλωση.
Μια αντίδραση που θέλει μια πόλη χωρίς παλμό, χωρίς ζωή, χωρίς ζωντάνια.
Εμείς όμως θέλουμε να συμπορευτούμε με την πλειοψηφία και την ενεργή δραστήρια κοινωνία και ανανεώνουμε για του χρόνου στο ίδιο μέρος και με περισσότερη θέρμη.

Υγεία σε όλους, καλό καλοκαίρι
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου του Οικισμού Εθνικής Αντίστασης










Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους στήριξαν την διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους στήριξαν την διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.