Άλλα 2 βραβεία ήρθαν να προστεθούν στη συλλογή της Θεσπρωτής Ματίνας Τσάτση

Άλλα 2 βραβεία ήρθαν να προστεθούν στη συλλογή της Θεσπρωτής Ματίνας Τσάτση


Η Θεσπρωτή αρχιτέκτονας Ματίνα Τσάτση προσθέτει άλλα δύο βραβεία στη συλλογή της, καθώς το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό της studio, Unity Design, απέσπασε δύο Silver Awards στα Interior Design Awards 2024. Οι βραβεύσεις αφορούν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της ανακαίνισης του Venos Farm και το νέο Beauty Salon στην Παραμυθιά της Κατερίνας Κώτσια.

Σε δηλώσεις της, η Ματίνα Τσάτση ανέφερε: "Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την αναγνώριση αυτή. Η επιτυχία μας ανήκει και στους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά τους."

Στο Unity Design, κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως ένα μοναδικό όνειρο που περιμένει να πραγματοποιηθεί, μια νέα αφήγηση που περιμένει τη φωνή της. Κάθε ιστορία σχεδιασμού που δημιουργείται είναι ξεχωριστή, αντανακλώντας την ατομικότητα κάθε πελάτη, χώρου και κτιρίου με το οποίο συνεργάζεται το studio. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι η μαγεία βρίσκεται πραγματικά στις αποχρώσεις.

Η εμπιστοσύνη των πελατών αποτελεί τη μεγαλύτερη ανταμοιβή για την Unity Design, η οποία δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και μοναδικές αρχιτεκτονικές λύσεις. Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβευμένα έργα και τις υπηρεσίες της Unity Design είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.unitydesign.gr.

Σχεδιάζουμε χώρους, δημιουργούμε εμπειρίες!
Άλλα 2 βραβεία ήρθαν να προστεθούν στη συλλογή της Θεσπρωτής Ματίνας Τσάτση Άλλα 2 βραβεία ήρθαν να προστεθούν στη συλλογή της Θεσπρωτής Ματίνας Τσάτση Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.