ΑΗΤΤΗΤΟΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γυναικών Κ16 ο ΕΡΜΗΣ Ηγουμενίτσας…

ΑΗΤΤΗΤΟΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γυναικών Κ16 ο ΕΡΜΗΣ Ηγουμενίτσας…



Τελευταία αγωνιστική για την τελική φάση του πρωταθλήματος Γυναικών Κ16, με τα κορίτσια μας να φιλοξενούνται στην Φιλιππιάδα το Σάββατο (15/6) για να αντιμετωπίσουν τον Α.Ο Φιλία

Η ομάδα μας αν και μαθηματικά ήθελε 2 σετ (1 βαθμό) για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, δεν έμεινε σε αυτό και πήρε μια μεγαλειώδη νίκη με 3-0 φέρνοντας το τρόπαιο στην πόλης μας.

Τα κορίτσια του Γιάννη Βαμβέσου στο πρώτο σετ μπήκαν δυναμικά, πήραν μια διαφορά πόντων αλλά η Φιλί δεν εγκατέλειψε στιγμή τον αγώνα και από 17-9, πλησίασε στο 17-15.
Η ομάδα μας δεν αγχώθηκε στιγμή και εκεί με τις οδηγίες του coach αλλά και του βοηθού Φίλιππου Μπούτρη, κατάφερε να μην αφήσει περιθώρια ανατροπής στην ομάδα της Άρτας και πήρε το σετ με 25-19.
Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πιο απλά και με τα κορίτσια μας να θέλουν περισσότερο τον αγώνα πήραν εύκολα το σετ με 25-9.

Κάπου εκεί ξεκίνησε η γιορτή αφού ο ΕΡΜΗΣ μαθηματικά ήταν πρωταθλητής και στο τρίτο και τελευταίο σετ με την συμμετοχή όλων των αθλητριών μας κέρδισαν το σετ και τον αγώνα…
Όπως σε όλη την χρόνια δίπλα στην ομάδα πάντα η έφορος και Γ.Γραμματέας του Ερμη κ.Αιμιλία Πέτσιου και ο Πρόεδρος του Ερμη κ. Άγγελος Μπάντιος, που με την ιδιότητα του Προέδρου της διοργανώτριας αρχής (Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.) έκανε την απονομή του πρωταθλήματος στα κορίτσια μας…
Όμως και σε αυτήν την γιορτή δεν έλειψε η οικ. Πανταζη που έντυσαν με τα μπλουζάκια του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ τα κορίτσια μας…

Η Διοίκηση του ΕΡΜΗ συγχαίρει τα κορίτσια και τον προπονητή τους Γιάννης Βαμβέσος αλλά και όλους όσους ήταν δίπλα στην ομάδα.

Η Ηγουμενίτσα στην κορυφή για δεύτερη φορά (μετά την επιτυχία των Ανδρών) από τον ΕΡΜΗ.


ΕΡΜΗΣ-Α.Ο.ΦΙΛΙΑ
Διακύμανση:
1ο σετ: 25-19
2ο σετ: 25-9
3ο σετ: 25-20
Διαιτητές: Μπαλτζώης Χ.- Γκοργκόλης Κ.
Γραμματεία: Φλούδας Μ.

Α.Σ.ΠΕ. ΕΡΜΗΣ: (Βαμβέσος Γιάννης)
ΝΤΟΥΓΙΑ Β., ΤΖΙΜΑ Ε., ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Χ., ΜΑΝΟΥ Σ., ΧΑΡΙΣΗ Ε., ΘΩΜΑΖΟΥ Μ., ΛΟΛΑ Α., ΕΥΘΥΜΙΟΥ Α.,ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.,ΤΣΟΥΜΕΤΗ Π.,ΤΣΑΤΣΟΥ Α.(Α),ΤΣΑΤΣΟΥ Σ.,ΤΑΧΙΑ Α.,ΤΣΩΝΗ Α., ΠΑΝΤΑΖΗ Κ.

Α.Ο.Φιλία Άρτας: (Καλαβρουζιώτου Μαρίνα)
ΒΙΤΣΙΟΥ Α.,ΝΑΣΗ Α.,ΚΟΛΟΒΟΥ Μ.,ΖΗΣΗ Κ.,ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Α.,ΝΙΚΟΥ Β.,ΚΡΑΨΗ Β.,ΤΡΑΜΠΑ Δ.,ΒΙΤΣΙΟΥ Μ.,ΔΗΜΟΥ Σ.,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Σ.


ΑΗΤΤΗΤΟΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γυναικών Κ16 ο ΕΡΜΗΣ Ηγουμενίτσας… ΑΗΤΤΗΤΟΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γυναικών Κ16 ο ΕΡΜΗΣ Ηγουμενίτσας… Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.