Οι 15 υποψήφιοι για την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ

Οι 15 υποψήφιοι για την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ




Τους τελικούς πίνακες με τους υποψήφιους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των 7 Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, που προκρίνονται στο γραπτές εξετάσεις, εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για τους πρώτους 15 υποψήφιους που πέρασαν τον γραπτό διαγωνισμό σε κάθε Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ), εκ των οποίων οι επτά από αυτούς με την καλύτερη βαθμολογία θα περάσουν στο επόμενο βήμα που είναι η προσωπική συνέντευξη.

Πριν από αυτό το στάδιο όμως, σύμφωνα με τον κανονισμό του ΑΣΕΠ, θα μεσολαβήσει το διάστημα των ενστάσεων, που είναι πολύ πιθανό να υποβληθούν από όσους «κόπηκαν». Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω πινάκων, από σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 έως και την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Αναφορικά με τους υποδιοικητές, οι τελικές λίστες με όσους περάσουν τον «σκόπελο» της συνέντευξης θα περιλαμβάνει 14 ονόματα καθώς κάθε μια από τις 7 ΥΠΕ έχει 2 υποδιοικητές.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι διοικητές εξετάστηκαν σε τρεις ενότητες Παραγωγικού Συλλογισμού, Επαγωγικού Συλλογισμού και Διαχείρισης Εργασιακών Σεναρίων.

Για την 6η ΥΠΕ στην οποία ανήκει και η Ήπειρος οι 15 που προκρίθηκαν είναι:

-Γούλας Δημήτριος του Σπυρίδωνα

-Δέντσικας Γεώργιος του Παναγιώτη

-Καραδήμα Σπυριδούλα του Δημητρίου

-Μπάκος Δημήτριος του Ιωάννη

-Φιλιπποπούλου Ελένη του Παναγιώτη

-Κανταράκη Ελένη του Δημητρίου

-Θεοδωρόπουλος Ηλίας του Θεοδώρου

-Μοσχοβάκης Γεώργιος του Ιωάννη

-Ποπίτσης Αναστάσιος του Βασιλείου

-Χρονάς Άγγελος του Γεωργίου

-Δημητρογιάννης Λάμπρος του Δημητρίου

-Ανδριόπουλος Ιωάννης του Ευστράτιου

-Μαρκοπούλου Γεωργία του Κωνσταντίνου

-Φιλιώτης Νικόλαος του Γεωργίου

-Νικολάου Χρυσούλα του Βασιλείου

 Πηγή  epiruspost.gr
Οι 15 υποψήφιοι για την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ Οι 15 υποψήφιοι για την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.