Πρόσκληση (14η) σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας

Πρόσκληση (14η) σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας 




Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν με αυτές του άρθρου 6 του ν.5056/2023, να συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (οδός Σουλίου αρ.3), στις 17 Ιουνίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30’, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
Ειδικά Θέματα

Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Νταής - Δήμαρχος.

Θέμα 1ο
Παρουσίαση επικαιροποιημένου Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέμα 2ο
Θέματα Οικονομικού Προγραμματισμού, Δημοτικής Περιουσίας και Διοικητικής

Οργάνωσης
Εισηγήτρια: κα Βασιλική Τσώτου - Αντιδήμαρχος.

Θέμα 3ο
Έγκριση τροποποίησης ΟΕΥ Δήμου Ηγουμενίτσας για την ενσωμάτωση του καταργηθέντος ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΟ.

Θέμα 4ο
Επί αιτήσεως ΑΑΔΕ – Τελωνείο Ηγουμενίτσας, για δωρεάν παραχώρηση χώρου ιδιοκτησίας Δήμου Ηγουμενίτσας στις Δημοτικές Κοινότητες Αργυροτόπου και Πλαταριάς για τις ανάγκες του Τελωνείου Ηγουμενίτσας (φύλαξη κατασχεμένων οχημάτων).

Θέμα 5ο
Εξέταση αιτήματος Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας, για δωρεάν παραχώρηση χώρου στο κτήριο του πρώην Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας για τη στέγαση του Σωματείου.

Θέμα 6ο
Παροχή παγίας προκαταβολής στις Δημοτικές Κοινότητες Γραικοχωρίου και Αργυροτόπου για το έτος 2024.

Θέμα 7ο
Έγκριση προσχώρησης του Δήμου Ηγουμενίτσας ως εγγυητή σε σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και στο σχετικό συμφωνητικό αναγνώρισης και διακανονισμού οφειλής, μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α.Η. και της εταιρείας ELPEDISON AE, βάσει της διάταξης του άρθρου 14 του ν. 4643/ 2019 και παροχή εξουσιοδότησης στον Δήμαρχο να υπογράψει κάθε απαραίτητο έγγραφο, ως νόμιμος εκπρόσωπος του Δήμου.

Θέματα Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Ψηφιακής Πολιτικής

Εισηγητής: κ. Ηλίας Παππάς - Αντιδήμαρχος.

Θέμα 8ο
Έγκριση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ηγουμενίτσας, της ΕΥΔΠ-ΨΗΜΕΤ και της ΓΓΤΤ για την υλοποίηση του Wifi4GR στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Θέματα Δημοτικής Επιτροπής

Εισηγητής: κ. Δημήτριος Δημάκος - Αντιδήμαρχος.

Θέμα 9ο
Επί εισηγήσεως Δημοτικής Επιτροπής σχετικά με την εκμίσθωση μετά από δημοπράτηση Κοινόχρηστου Δημοτικού Χώρου στη θέση Πλατάνια της Δημοτικής Κοινότητας Ηγουμενίτσας για τοποθέτηση και Λειτουργία «Λούνα -Πάρκ» εμβαδού 833 τ.μ.

Θέμα 10ο
Επί εισηγήσεως Δημοτικής Επιτροπής σχετικά με την εκμίσθωση θέσεων μετά από διενέργεια δημόσιου διαγωνισμού για την ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων – θαλάσσιων μέσων αναψυχής στα διοικητικά όρια του Δήμου Ηγουμενίτσας (Πλαταριά – Σύβοτα) στις παραλίες που διαχειρίζεται ο Δήμος βάση του Ν.5048/2023».

Θέμα 11ο
Επί εισηγήσεως Δημοτικής Επιτροπής σχετικά με την εκμίσθωση μετά από διενέργεια δημόσιου διαγωνισμού για την ανάπτυξη δύο (2) θέσεων ομπρελοκαθισμάτων και δύο (2) θέσεων καντινών στα διοικητικά όρια του Δήμου Ηγουμενίτσας στις παραλίες Δρέπανο – Μακριγιάλι βάση του Ν.5048/2023.

Θέματα ορισμού ή αντικατάστασης μελών σε Επιτροπές κλπ

Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Νταής - Δήμαρχος.

Θέμα 12ο
Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 12/2024 απόφασης Δ.Σ.

Θέμα 13ο
Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 27/2024 απόφασης Δ.Σ.

Θέμα 14ο
Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 28/2024 απόφασης Δ.Σ.

Θέμα 15ο
Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 31/2024 απόφασης Δ.Σ.

Θέμα 16ο
Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 32/2024 απόφασης Δ.Σ.

Θέμα 17ο
Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 59/2024 απόφασης Δ.Σ.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΙΟΥ

Πρόσκληση (14η) σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Πρόσκληση (14η) σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.